• AquaPlay_Header.jpg

AquaPlay

Svenska AquaPlay är berömda för sina prisvinnande och originella kanalsystem som passar barn i alla åldrar. Det breda sortimentet av häftig vattenlek gör att du kan börja med ett litet grundset för att sedan komplettera med andra roliga kanalsektioner, leksektioner och tillbehör. Vi på Jollyroom har ett stort utbud av AquaPlays roliga och populära produkter. Använd din fantasi och bygg upp en hel vattenvärld med stora kanaler, snabba båtar och roliga figurer!

20 träffar.

Oändliga möjligheter med vattenleksaker från AquaPlay

AquaPlays leksaker med kanalsystem utvecklades i Sverige redan 1977, och har sedan dess blivit oerhört populära både som leksaker och pedagogiska verktyg. I AquaPlays produkter finns oändligt med saker att upptäcka och lära sig – allt från hur saker flyter och sjunker till hur pumpar och kanaler fungerar. Tack vare att alla vattenkanaler är tillverkade i moduler erbjuder AquaPlays produkter dessutom ändlösa möjligheter för variation och utbyggnad.

Idag tillverkas AquaPlays leksaker i Tyskland, med giftfri och återvinningsbar plast. Även förpackningarna är tillverkade med hänsyn till miljön, och AquaPlay strävar konstant efter att tillverka vattenleksaker som är så miljövänliga som möjligt.

Mycket vattenlek att välja mellan

AquaPlay är berömda för sina prisvinnande och originella kanalsystem som passar barn i alla åldrar. Det breda sortimentet av häftig vattenlek gör att du kan börja med ett litet grundset för att sedan komplettera med andra roliga kanalsektioner, leksektioner och tillbehör. Vi på Jollyroom har ett stort utbud av AquaPlays roliga och populära produkter. Använd din fantasi och bygg upp en hel vattenvärld med stora kanaler, snabba båtar och roliga figurer!