Resa_Landningssida_1920x700_Hero.jpg

Semestra med barn

Snart är semesterns glada dagar här och vi gör oss redo för äventyrliga upptäcktsresor, avkoppling på lokala smultronställen och allt däremellan. 

 • Förbered dig inför familjeresan med allt du behöver från Jollyroom! Allt från böcker till klistermärken, pennor, dockor och mycket mer för att hålla allas humör uppe under resan. Oavsett om du reser i Sverige, utomlands eller ensam med små barn, erbjuder våra tips och produkter en smidig och rolig resa.

 • En smidigare resa

  Oavsett resa eller hemester - gör det bekvämt och smidigt med våra sulkys, sittdynor, tillbehör och mer.

 • En aktiv sommar

  Sommarens äventyr blir bättre med praktiska cykel- och aktivitetsvagnar.

 • Underlätta övernattningen

   En trygg och bekväm plats för dina små är nyckeln till lyckade resor. Ta en titt på våra bärselar, resesängar och babyvakter.

 • Kläder efter väder

  Njut mer av solen med våra UV-kläder och badkläder för de små.
 • Under bilresan

  Säkra utflykter i total komfort med våra bilstolar och babyskydd.

 • Packa väskan

  Smarta resväskor och gulliga ryggsäckar där barnen får plats med alla sina favoritprylar – spana in våra barnböcker, hörlurar och mer.

 • Har ni packat allt?

  När man reser med barn är det  både det ena och det andra att tänka på! För att göra er resa så smidig som möjligt har vi sammanställt en checklista med smarta saker från vårt sortiment att packa. Här hittar ni tips och idéer för allt ni kan behöva för en bekväm och rolig resa med barnen.

 • Ska ni resa utomlands med barn?

  Att ge sig ut på ett äventyr och resa med barn utomlands kan vara otroligt spännande, men kräver också en del smarta förberedelser för att säkerställa att resan blir både rolig och smidig. På Jollyroom vänder vi oss till familjer som uppskattar möjligheten att skapa oförglömliga minnen på avlägsna destinationer, utan att behöva stressa. Med vårt breda utbud av produkter för att resa med små barn kan du packa dina väskor med trygghet. Föreställ dig kompakta resevagnar som glider genom livliga flygplatsterminaler och smidiga resesängar för barn som skänker en välbekant och trygg sovmiljö på nya platser.

  Att ta med interaktiva barnböcker, klistermärken och färgpennor som är skräddarsydda för barn gör att väntetiderna och de långa transittiderna flyger förbi. För de soligare destinationerna är sol- och UV-skydd perfekt för att skydda dina barns känsliga hud och ögon från solens starka strålar.

 • Konsten att flyga med barn

  Att flyga med barn kan verka skrämmande även för den mest erfarna resenären. Oavsett om det är en kort eller lång flygresa har vi en rad produkter som är utformade för att hålla dina barn glada och sysselsatta i luften. Från det ögonblick som skylten för säkerhetsbältet tänds är det ovärderligt att ha en handfull aktiviteter. Förvara ett fantastiskt urval av barnböcker, klistermärken eller aktivitetsleksaker i sätesfickan för att hålla barnen engagerade under hela flygresan. För de allra minsta resenärerna är en bekväm bärsele perfekt för att hålla ditt barn nära dig när du går ombord på planet eller utforskar terminalerna. Att resa ensam med barn kan vara ett tålamodstest, särskilt när du flyger med barn. En smidig resevagn eller sulky är ett måste för att ta sig fram på livliga flygplatser och destinationer samt göra resan med små barn mer bekväm och flexibel för både föräldrar och barn.

 • Vi har allt ni behöver för lekfullt pyssel under längre bilresor genom Sverige!

  Sveriges landskap bjuder in till oslagbara familjeutflykter. Oavsett om du färdas genom Smålands lummiga skogar, längs Bohusläns karga kust eller genom Lapplands böljande terräng är det viktigt att se till att dina barn är nöjda, glada och sysselsatta för att resan ska bli rofylld. Böcker med äventyrsberättelser kan inspirera fantasin medan ni glider fram genom landskapet, medan färgglada klistermärken kan sysselsätta ivriga händer och förvandla baksätet till en konstateljé på hjul. Målarböcker och pennor i olika färger är en nödvändighet för de stunder av konstnärlig inspiration när världen passerar förbi utanför bilfönstren. För de allra minsta är aktivitesleksaker perfekta för att resa med små barn.

  Komfort är A och O när familjen skall resa i Sverige med barn och för de nödvändiga stoppen kan du se till att ha en resesängar till hands så att ditt barn har en välbekant plats att vila på. En resevagnar gör resan enkel och smidig när familjen vill utforska pittoreska byar och natursköna rastplatser längs vägen. När den skandinaviska solen överraskar med sin styrka är solskydd för bilfönstren viktigt för att hålla dina barn svala och bekväma under hela resan.