Sittdynor & Lammskinn

Gör barnvagnen extra bekväm med en sittdyna eller ett lammskinn. Vi har mängder av bekväma modeller för alla typer av vagnar. Bläddra bland ventilerande sittdynor för sommaren och äkta lammskinn som värmer under kalla vinterdagar.
110 träffar.

Sittdynor och lammskin för mysiga åkturer med barnvagnen

När man är ute och kör den lilla i barnvagnen är det klart att man vill att hen sitter bekvämt och håller värmen om vädret är lite ruskigt. För extra bekvämlighet kan man köpa en skön sittdyna eller ett läckert lammskinn till barnvagnen. Dessa barnvagnstillbehör gör åkturen än mer bekväm för ditt barn samtidigt som de piffar upp din barnvagn och ger den det där lilla extra.

Massor av lammskin och sittdynor till barnvagnen här på Jollyroom

Här på Jollyroom har vi massor av fina sittdynor till alla möjliga sorters barnvagnar! Vi har dynor i alla möjliga färger och fina mönster, alla tillverkade i mjuka textilier från varumärken som tar ditt barns bekvämlighet på största allvar, som till exempel Petite Chérie, BabyMatex och EasyWalker. Oavsett vad för slags sittdyna du är på jakt efter så har vi ett alternativ! Om du är på jakt efter ett lammskinn till din vagn har vi självklart sådana med! Vi har både klippta och oklippta lammskinn i flera fina och naturliga färger.

Ta gärna en titt på våra övriga barnvagnstillbehör också. Vi har regnskydd till barnvagnen, barnvagnsleksaker som ditt barn kan underhålla sig med, många fina och mysiga åkpåsar till vagnen, och mycket mer!