Sittdynor & Lammskinn

Gör barnvagnen extra bekväm med en sittdyna eller ett lammskinn. Vi har mängder av bekväma modeller för alla typer av vagnar. Bläddra bland ventilerande sittdynor för sommaren och äkta lammskinn som värmer under kalla vinterdagar.
93 träffar.

Sittdynor och lammskin för mysiga åkturer med barnvagnen

När man är ute och kör den lilla i barnvagnen är det klart att man vill att hen sitter bekvämt och håller värmen om vädret är lite ruskigt. För extra bekvämlighet kan man köpa en skön sittdyna eller ett läckert lammskinn till barnvagnen. Dessa barnvagnstillbehör gör åkturen än mer bekväm för ditt barn samtidigt som de piffar upp din barnvagn och ger den det där lilla extra.

Varför har man en sittdyna i barnvagnen?

När det gäller komfort och skydd för ditt lilla barn på resan, är en sittdyna i barnvagnen ett ovärderligt tillskott. Det skapar inte bara en mjuk och bekväm plats för ditt barn att njuta av åkturen, utan ger också ett skydd mot det oundvikliga spill och fläckar som kommer med den dagliga användningen. 

Genom att välja en sittdyna av hög kvalitet kan du enkelt se till att tyget i din barnvagn förblir i perfekt skick, vilket minskar slitaget och gör rengöringen enkel. En bra sittdyna handlar dessutom inte bara om praktiska egenskaper, utan även om stil. Från livfulla mönster som fångar ditt barns fantasi till eleganta, moderna mönster som kompletterar din livsstil, det finns en rad alternativ som passar din smak. Det är en möjlighet att sätta en personlig prägel på din barnvagn samtidigt som du ser till att ditt barns välbefinnande tas om hand med största omsorg.

Vilken sittdyna ska du välja?

När du utrustar din barnvagn för ultimat komfort och stil är rätt sittdyna ett måste, särskilt för kräsna familjer som strävar efter den perfekta blandningen av bekvämlighet för sina barn. Här kan du hitta sittdynor från flera olika varumärken som Inovi, Nordlys, AeroMoov och Petite Chérie som alla erbjuder en rad olika alternativ för ditt barns komfort under de långa promenaderna eller snabba ärendena. Oavsett om det är en sittdyna som andas för de ljumma sommardagarna eller en mysig lammskinnsfäll för vinterkylan, har Jollyroom allt som behövs för att göra familjens utomhusäventyr bekväma och roliga för ditt barn.

Inovi är skapade i kvalitativ memory foam, och erbjuder sittdynor som inte bara är bekväma utan också byggda för att hålla länge. Inovidynor formar sig efter kroppen och erbjuder en ergonomisk och bekväm åktur.

Nordlys sätter den skandinaviska designens först. Med stor vikt på enkelhet och funktionalitet, är Nordlys lammskinnsfäll idealiska för dem som letar efter en blandning av minimalistisk stil och praktiska egenskaper. Lammskinnsfällen passar utmärkt i barnvagnen och håller barnet varmt och skönt även under de kallaste dagarna.

AeroMoov handlar om ventilation. Som namnet antyder är deras sittdynor utformade för optimalt luftflöde, vilket innebär att ditt barn hålls svalt och bekvämt, även under de varmaste av dagar. Dessa innovativa sittdynor är särskilt idealiska för aktiva familjer som alltid är på resande fot, och ser till att ditt barn håller sig svalt och avslappnat, oavsett väder och värme.

Petite Chérie vänder sig till den moderna familjen med elegant design och skön komfort. Deras sittdynor har flera härliga mönster och färger som inte bara ger din barnvagn en touch av stil utan också engagerar ditt barns sinnen. De är perfekta för dem som inte vill kompromissa på stil och komfort.

Massor av lammskin och sittdynor till barnvagnen här på Jollyroom

Här på Jollyroom har vi massor av fina sittdynor till alla möjliga sorters barnvagnar! Vi har dynor i alla möjliga färger och fina mönster, alla tillverkade i mjuka textilier från varumärken som tar ditt barns bekvämlighet på största allvar, som till exempel Petite Chérie, BabyMatex och EasyWalker. Oavsett vad för slags sittdyna du är på jakt efter så har vi ett alternativ! Om du är på jakt efter ett lammskinn till din vagn har vi självklart sådana med! Vi har både klippta och oklippta lammskinn i flera fina och naturliga färger.

Ta gärna en titt på våra övriga barnvagnstillbehör också. Vi har regnskydd till barnvagnen, barnvagnsleksaker som ditt barn kan underhålla sig med, många fina och mysiga åkpåsar till vagnen, och mycket mer!