Bozz

BOZZ Lammskinn Klippt, Mörkgrå

4 KVAR

Leveranstiden är normalt mellan arbetsdagar.

För mer information, läs här.

4 KVAR
529 kr

Leveranstiden är normalt mellan arbetsdagar.

För mer information, läs här.

Lägg i varukorgen

Beskrivning

Ett mysigt lammskinn från Bozz, som passar lika bra i vagnen och bilstolen som på golvet. Lammskinnet har garvats med en blandning av syntetiska och vegetabiliska ämnen och är helt kromfri. Ullens toppar är extremt mjuka vilket gör skinnet extra behagligt att sitta eller ligga mot. Ullen har även fantastiska egenskaper som värmer när det är kallt och svalkar när det är varmt genom att absorbera fukten.

Lammskinnen från Bozz kommer från Nya Zeeland och är Woolmark-certifierade, vilket garanterar en ren ull i hög kvalitet, och uppfödarna följer program och regler uppsatta av AFFCO och nyzeeländska lagar för en god djurhållning.

Art:  10045712

Få mer inspiration här

Information

Material 100 % äkta lammskinn
Längd (cm) 85
Bredd (cm) 55

Omdömen

Jollyroom säkerställer att recensioner som har lämnats av ”verifierade köpare” kommer från Club Jollyroom-medlemmar som har handlat produkten hos Jollyroom. Det säkerställer Jollyroom genom att matcha den recenserade produkten med medlemmens köphistorik på Jollyroom. Jollyroom säkerställer inte att övriga recensioner uteslutande skrivs av kunder som har köpt eller använt den aktuella produkten, men uppmanar endast Club Jollyroom-medlemmar som använt produkten att lämna recensioner. Även Jollyrooms personal kan recensera produkter, dock endast om de köpt produkten hos Jollyroom och då utan ersättning, de anges då som ”verifierade köpare".

Prishistorik

Saknar data