72 träffar

1/2Nästa

Populära bärselar av hög kvalitet

Ergobabys bärselar skapades för att fylla ett behov hos mödrar som tyckte att marknadens utbud av bärselar inte uppfyllde de krav man ställde på ergonomi och komfort. Karin Frost tog 2003 fram den första modellen av de mjuka bärselar som sedan dess blivit standard på marknaden. Med sin unika erfarenhet och känsla för miljö, ergonomi och närhet till sitt barn revolutionerade hon bärselen. Sedan den första modellen, Ergobaby Original, har företaget följt utvecklingen och lyssnat på kunders synpunkter, och tagit fram bärselar för alla tillfällen: Adapt som kan användas direkt från födseln utan spädbarnsinlägg, modellen 360 som kan användas i fyra olika positioner och en bärsele helt i ekologisk bomull är några exempel på innovativa lösningar från Ergobaby.

Hitta din Ergobaby på Jollyroom

Här på Jollyroom hittar du alla Ergobabys mest populära bärselar, och även de mest väsentliga tillbehören, som spädbarnsinlägg och amningskuddar. Behöver ni en framåtvänd bärsele eller en allsidig bärsele med rum att växa i? De flesta av Ergobabys bärselar har en rekommenderad lägsta vikt på 5 kg, men köper du till ett spädbarnsinlägg kan de användas direkt från födseln. Oavsett vilken bärsele från Ergobaby som är bäst för dig hittar du den troligtvis här på Jollyroom!

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och ta del av de senaste nyheterna och rabatterna!

 

På Jollyroom.se hittar du Nordens största utbud av produkter för barnfamiljen. Hos oss handlar du snabbt, enkelt och alltid till de lägsta priserna. Med 365 dagars öppet köp och en mycket kompetent kundtjänst kan du känna dig trygg att handla hos oss. I vårt sortiment hittar du barnvagnar, bilstolar, kläder för barn och baby, produkter för mamman, massor av inspirerande inredning, leksaker, babyprodukter och mycket mer. Vi erbjuder produkter från välkända varumärken så som Britax, Maxi-Cosi, Baby Jogger, BabyBjörn, Didriksons, Sebra, KidKraft, Ergobaby, Philips Avent, Neonate, Cybex, LEGO och många fler. Välkommen in och kika runt i Nordens största barn- och babybutik på nätet!

Produkten har lagts i kundvagnen
Produkterna har lagts till i varukorgen