Neonate

Hos Jollyroom hittar du ett stort utbud av Neonate babyvakter. Varje modell har en unik funktion eller en kombination av olika funktioner för att passa just dina krav för övervakningen av ditt barn. 

20 träffar.

Neonate erbjuder några av marknadens bästa babyvakter

När det handlar om ditt barns säkerhet så är endast det bästa bra nog. Den tanken har varit drivkraften för Neonates produktutveckling och har resulterat i några av marknadens bästa babyvakter, som har hyllats av föräldrar i hela Skandinavien! Neonate kombinerar avancerade tekniska lösningar med en användarvänlig design för att du ska få en högpresterande och funktionell babyvakt med hjälpsamma funktioner. Ingen barnfamilj är den andra lik och har alla olika behov samt önskemål. Därför erbjuder Neonates produktserie av babyvakter flera olika funktionskombinationer som gör det möjligt för dig att hitta den babyvakt som passar din situation bäst. Babyvakten är ett hjälpmedel som tidigare endast har fungerat inom hemmets väggar, men Neonate har funnit en lösning på det med sina trådlösa enheter med lång räckvidd och stabilitet. Du kan därför använda deras babyvakter oavsett om du är hemma, hos grannen eller utomhus. Detta gäller även för deras populära babyvakt med videokamera som gör det möjligt för dig att hålla ett öga på ditt barn med hjälp av både ljud och bild.


Stort utbud av Neonates babyvakter hos Jollyroom

Säkerhet i toppklass ska finnas tillgängligt för alla, därför har vi ett stort bäst-i-test-sortiment av babyvakter från Neonate till prisgaranti. När du handlar hos oss på Jollyroom kan du vara trygg med att du köper produkter till ett förmånligt pris. Oavsett om du vill ha en babyvakt med kamera eller en som främst täcker de grundläggande funktionerna hittar du det hos oss. Vår personal är alltid redo att hjälpa dig att välja om du är osäker på vilken modell som passar dig bäst. Hos oss finner du dessutom ett stort utbud av babyprodukter och andra viktiga produkter för dig som snart ska bli förälder eller har en minsting där hemma. Välkommen att kika i vårt stora sortiment av bland annat barnkläder, amningskuddar, skötbord, barnsängar och leksaker!