Du kanske också gillar

Bäst i test Fri frakt
Neonate BC-6500D Digital Babyvakt
Neonate BC-6500D Digital Babyvakt
Neonate BC-6500D Digital Babyvakt
Neonate BC-6500D Digital Babyvakt

Neonate BC-6500D Digital Babyvakt

1 399 kr
Tillfälligt slut i lager Bevaka produkt
  • Nordens största barn- & babybutik
  • Prisgaranti
  • Leveranstid 2-4 arbetsdagar
  • Fri frakt över 1000 kr
  • 365 dagars öppet köp

Beskrivning

Neonate Babyvakt BC-6500D är Neonate's mest exklusiva modell med en kombination av egenskaper som gör den unik på marknaden. Med högre batterikapacitet och större LCD-display bygger den vidare på BC-5800D:s smidiga storlek, långa sändningsräckvidd, låga strålning, batteri och temperaturindikator. Som alla Neonates babyvakter är den 100 % digital vilket förhindrar störning från andra apparater och ger bättre ljudkvalitet.

Neonate BC-6500D kan ansluta upp till tre babyenheter till en föräldraenhet. Den har ett ljudkänsligt LED-ljussystem med olikfärgade ljus för att indikera vilken babyenhet som registerar ljud. Den har även en prata-tillbaka-funktion som möjliggör tvåvägs-kommunikation mellan enheterna. BC-6500D kommer med litiumbatterier och kan laddas i de två medföljande laddningsstationerna.

Neonate BC-6500D har blivit utsedd till bäst i test av babytesterne.no 2018!

- Lägsta möjliga strålning, maximalt 20mW
- 800 m räckvidd
- 1450 mAh batterikapacitet
- 200 timmar stand-by-tid – Möjlighet till helt strålningsfri stand-by genom att aktivera en Zero Radiation-funktion, som gör att inga signaler skickas mellan enheterna förrän ljud registreras
- Röstaktivering av enheterna hindrar onödig energiförbrukning när babyn sover
- Automatic Power Reduction System (APRS) känner av avståndet mellan enheterna och minskar automatiskt styrkan när enheterna är nära varandra
- Två laddningsenheter ingår, en till babyenheten och en till föräldraenheten
- Monteringskit medföljer

Extra babyenheter finns att köpa till.
Art: 400142

Varumärke

Neonate

Hos Jollyroom hittar du ett stort utbud av Neonate babyvakter. Varje modell har en unik funktion eller en kombination av olika funktioner för att passa just dina krav för övervakningen av ditt barn. 

Se mer från Neonate »