Ståbrädor

Med en ståbräda kan de lite större barnen enkelt åka med på vagnen. Vi har en mängd universella ståbrädor och ståbrädor med sits som passar de flesta barnvagnar. Bläddra bland flera smidiga modeller från populära varumärken.
31 träffar.

En syskonbräda till barnvagnen för trötta små ben

När man är ute på barnvagnstur tillsammans med ett lite äldre syskon är det tråkigt att behöva avbryta för att det stora barnet blir trött i ben och fötter. Då kan det vara bra att ha en ståbräda kopplad på vagnen! En ståbräda fäster du enkelt på barnvagnen, och i en handvändning har du därmed fixat ett ställe för din äldre kämpe att vila sig lite på. Skulle hen vara extra sliten är det många gånger dessutom möjligt att köpa till ett säte till ståbrädan!


Hitta en ståbräda till din barnvagn här på Jollyroom

På Jollyroom har vi ett fint och varierat utbud av ståbrädor till barnvagnar. Vi säljer olika modeller och designer, alla från bra och välkända varumärken som till exempel Easy Rider, Bumprider och Lascal. Självklart säljer vi även sitsar till ståbrädor – bekväma säten som är utrustade med säkerhetssele som du fäster på ståbrädan i en handvändning!

Ta gärna en titt på resten av vårt stora utbud av barnvagnstillbehör. Hos oss hittar du mobil- och mugghållare, regnskydd och myggnät till barnvagnen, sköna sittdynor och lammskinn och mycket, mycket mer!