30 träffar

En syskonbräda till barnvagnen för trötta små ben

När man är ute på barnvagnstur tillsammans med ett lite äldre syskon är det tråkigt att behöva avbryta för att det stora barnet blir trött i ben och fötter. Då kan det vara bra att ha en ståbräda kopplad på vagnen! En ståbräda fäster du enkelt på barnvagnen, och i en handvändning har du därmed fixat ett ställe för din äldre kämpe att vila sig lite på. Skulle hen vara extra sliten är det många gånger dessutom möjligt att köpa till ett säte till ståbrädan!

Hitta en ståbräda till din barnvagn här på Jollyroom

På Jollyroom har vi ett fint och varierat utbud av ståbrädor till barnvagnar. Vi säljer olika modeller och designer, alla från bra och välkända varumärken som till exempel Easy Rider, Bumprider och Mountain Buggy. Självklart säljer vi även sitsar till ståbrädor – bekväma säten som är utrustade med säkerhetssele som du fäster på ståbrädan i en handvändning!

Ta gärna en titt på resten av vårt stora utbud av barnvagnstillbehör. Hos oss hittar du mobil- och mugghållare, regnskydd och myggnät till barnvagnen, sköna sittdynor och lammskinn och mycket, mycket mer!

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och ta del av de senaste nyheterna och rabatterna!

 

På Jollyroom.se hittar du Nordens största utbud av produkter för barnfamiljen. Hos oss handlar du snabbt, enkelt och alltid till de lägsta priserna. Med 365 dagars öppet köp och en mycket kompetent kundtjänst kan du känna dig trygg att handla hos oss. I vårt sortiment hittar du barnvagnar, bilstolar, kläder för barn och baby, produkter för mamman, massor av inspirerande inredning, leksaker, babyprodukter och mycket mer. Vi erbjuder produkter från välkända varumärken så som Britax, Maxi-Cosi, Baby Jogger, BabyBjörn, Didriksons, Sebra, KidKraft, Ergobaby, Philips Avent, Neonate, Cybex, LEGO och många fler. Välkommen in och kika runt i Nordens största barn- och babybutik på nätet!

Produkten har lagts i kundvagnen
Produkterna har lagts till i varukorgen