Easy Rider

Easy Riders universella ståbrädor är det perfekta komplementet till din barnvagn för härliga promenader med dina barn. Utvecklade sedan 2001 i Borgholm på Öland, erbjuder Easy Rider bekvämlighet och kompatibilitet för olika barnvagnsmodeller och familjer. Deras ståbrädor ger en säker plats för småbarn att stå på under familjeutflykter. Oavsett om du navigerar på trånga trottoarer eller njuter av parkpromenader, erbjuder Easy Rider en stressfri och säker lösning för att låta din familj fortsätta framåt tillsammans.

Easy Rider – praktiska ståbrädor till barnvagnen

Promenader med barnen i all ära, men det är inte lika mysigt och rofyllt när storebror eller storasyster blir trött i benen och inte orkar gå ett steg längre. Easy Rider erbjuder snygga och praktiska ståbrädor som du kan fästa på din barnvagn. När din äldsta blir trött i benen kan hen bara hoppa upp på ståbrädan och slappna av. Som om inte det vore nog kan man komplettera med en sits så att storebror eller storasyster kan sitta ner under promenaden! Vi kan garantera gladare miner!

Easy Rider ståbrädor på Jollyroom

Hos oss hittar du en mängd av ståbrädor från Easy Rider! Vi har även tillbehör som kan underlätta promenaden ytterligare för dig och dina barn, som sitsar, dynor till sitsen, mugghållare och mycket mer! Om du letar efter något mer som kan vara bra att ha under era promenader har vi även ett stort utbud av barnvagnar, barnkläder, ytterkläder och barnskor. När du handlar hos oss på Jollyroom får du alltid 365 dagars öppet köp och fri frakt på kläder och skor. Välkommen in och hitta en ståbräda som får ditt barn att börja älska era promenader ihop!