Badkläder

Om du är på jakt efter nya badkläder till din lilla, behöver du inte längre leta! Här finns ett brett sortiment av badkläder för flickor och pojkar. Här hittar du badkläder som är mer än bara snygga, det finns även alternativ som är slitstarka, bekväma och skyddar mot skadliga UV-strålar. Välj bland flera populära varumärken som Lindberg, Name IT och Reima och utrusta barnen med de bästa badkläderna för deras vattenäventyr.
489 träffar.

Hur tvättar man badkläder?

När det är dags att tvätta ditt barns badkläder ska du tänka på att det ömtåliga tyget och de livfulla färgerna kräver särskild omsorg för att de ska se bra ut och fungera optimalt. Oavsett vilket märke du har valt på badkläderna är processen liknande. Skölj gärna av badkläderna i kallt vatten direkt efter användning, särskilt om de har utsatts för klor eller saltvatten, eftersom dessa ämnen kan slita på tyget med tiden. För en djuprengöring rekommenderar vi att du handtvättar badkläderna i kallt vatten med ett milt tvättmedel. Arbeta försiktigt med tvålen genom tyget och skölj sedan noggrant för att avlägsna eventuella tvålrester. Undvik att vrida ur badkläderna eftersom det kan töja ut och skada materialet. Tryck i stället försiktigt ut överflödigt vatten.

Vid maskintvätt kan milt tvättmedel vara att föredra. Se till att placera badkläderna i en tvättpåse av nät för att förhindra att remmarna trasslar in sig eller sträcks ut. Lufttorka gärna barnens barnkläder i stället för att använda torktumlare. Lägg eller häng sedan badkläderna på en skuggig plats, eftersom direkt solljus kan bleka färgerna.

Vilken färg på badkläder syns bäst i vatten?

Att synas i vatten kan vara en viktig säkerhetsfråga för föräldrar. Ljusa färger gör att man syns bättre, vilket gör det lättare att hålla ett öga på sina små simmare. Neonfärger som gult, orange och rosa sticker ut mest mot både det blå i poolen och de naturliga nyanserna i sjö- eller havsvatten. Dessa färger hjälper dig inte bara att lättare upptäcka ditt barn, utan det ger också en rolig färgklick till deras simdag.

Vilken typ av badkläder ska du ha till ditt barn?

Att välja rätt typ av badkläder till ditt barn eller baby innebär att ta hänsyn till både funktionalitet och komfort. För den ultimata badupplevelsen vill du ha badkläder som inte bara är snygga utan också skyddar mot solen och är lämpliga för ditt barns badäventyr, oavsett om det är plaskande i poolen på bakgården eller vågorna på stranden. Badkläder för tjejer och killar finns i olika stilar för att passa alla behov. För aktiva barn som älskar att dyka och simma, leta efter badkläder till barnet som är åtsittande men ändå bekväma, vilket ger enkel rörelsefrihet utan att vara begränsande. Mer täckande badkläder är ett utmärkt val för långvariga utomhusaktiviteter och ger extra skydd mot UV-strålar med långa ärmar eller längre shorts eller kjolar.

Hos oss på Jollyroom hittar du ett brett sortiment av badkläder till både pojke och flicka, från badblöjor och badbyxor till baddräkter och bikinis. Med produkter från Jollyrooms sortiment, inklusive populära varumärken som Lindberg, Name IT och Reima, kan du enkelt hitta de perfekta badkläderna som säkerställer att dina små är både säkra och bekväma vid vattnet.