Skydda ditt barn eller baby fr√•n solens farliga str√•lar med smarta UV-kl√§der fr√•n oss p√• Jollyroom. I v√•rt sortiment finns ett stort utbud av UV-kl√§der med allt fr√•n skyddande UV-dr√§kter till badskor och UV-tr√∂jor i praktiska och snygga utf√∂randen. H√§r kan du v√§lja mellan popul√§ra UV-kl√§der fr√•n k√§nda varum√§rken som Swimpy, Nordbj√łrn, Smiling Shark och Zunblock!
445 träffar.

Smarta UV-kläder för barn

När sommaren äntligen kommer finns det inget härligare än att ta en tur till stranden eller poolen med barnen för att svalka sig. Det betyder dock att de små liven blir utsatta för en massa sol som i värsta fall kan leda till brännskador. Det kan vara svårt att hålla huden insmord med solkräm när barnen badar – därför är det en riktigt bra idé att investera i UV-kläder för extra skydd mot solens UV-strålar.

UV-kläder känns som vanliga badkläder och torkar snabbt, så att de känns lätta och behagliga på land och du slipper att ta med ombyteskläder.  Det speciellt framtagna UV-materialet skyddar huden effektivt mot solens strålar på land och i vatten, och ger ditt barn full rörelsefrihet. UV-materialet utvecklades först inom surfkulturen, där aktivitetsnivån är riktigt hög, vilket gör materialet perfekt för lekande barn. Du kan köpa UV-kläder i många olika modeller, bland annat i form av de populära UV-dräkterna som skyddar större delen av kroppen och gör det mycket, mycket lättare att undvika solskador när din lilla krabat plaskar i havet eller poolen.

UV-kläder för alla barn

På Jollyroom har vi ett stort urval av UV-dräkter för de yngsta barnen, samt UV-tröjor och -shorts till de lite större. I sortimentet hittar du också smarta solhattar till barn, så att du kan sätta ihop en komplett outfit och skydda ditt barns huvud och ansikte. Vi har UV-kläder i alla möjliga fina former och färger från populära klädmärken som Hummel, Småfolk, Swimpy och Nordbjørn, så det finns något både till de leksugna vattenälskarna och till de modemedvetna strandstrosarna. Om du är ute efter ännu mer skoj till sommarlovet eller strandturen, kika på vårt stora utbud av snygga badlakan och badcapes med sköna motiv, UV-tält, badleksaker och vattenlek till havet eller stranden.