• Thule -header-1920x700.jpg

Thule

På Jollyroom finner du ett stort utbud av Thule! Allt från joggingvagnen Urban Glide 2, sittvagnen Sleek, cykelsitsarna RideAlong Lite och Yepp Nexxt Maxi, bärstolen Sapling, cykelvagnen Coaster XT och inte minst den smarta och snygga aktivitets- och cykelvagnen Thule Chariot där du får fem barnvagnar i en. Allt utgår från en och samma vagn, med olika tillbehör som joggingset, skidset, vandringsset, cykelset eller promenadset, som du enkelt skiftar emellan. Thule Chariot finns i modellerna Chariot Sport 1, Chariot Lite 2, Chariot Cross 2, Chariot Cab 2 och Chariot Cheetah XT 2. 

168 träffar.

Kvalitet för en aktiv livsstil

Thule är en av Sveriges mest välkända tillverkare av transportprodukter för sport- och friluftsintresserade världen över. Företaget grundades i Sverige 1942 och drivs sedan dess av en passion för att hjälpa aktiva familjer att med stil och på ett säkert sätt transportera allt viktigt i vardagen – och vad är väl viktigare för oss än våra barn? I en produkt från Thule kan du vara säker på att ditt barn är säkert, oavsett om det är i en cykelkärra, joggingvagn, cykelsits eller bärstol. Thules transportlösningar är designade för fart och rörelse och genomgår rigorösa tester i sitt eget Thule Test Center™, där alla produkter utsätts för de mest krävande påfrestningar för att garantera att slutprodukten verkligen klarar av allt!

Transport för alla!

Här på Jollyroom har vi ett stort sortiment av Thules transportprodukter för barn i alla åldrar – från de omåttligt populära cykelvagnarna och joggingvagnarna i olika utföranden för ett eller två barn, till cykelsitsar och bärstolar för alla tillfällen. Förutom renodlade jogging- och cykelvagnar finns dessutom smarta multifunktionsvagnar i Thule Chariot-serien som snabbt och enkelt förvandlas från joggingvagn till cykelvagn eller promenadvagn. Även cykelsitsarna från Thule bjuder på många valmöjligheter, med montering på pakethållaren eller ramen, eller framme vid styret för de minsta barnen. Men glöm inte cykelhjälmen!