122 träffar

1/3Nästa

Kvalitet för en aktiv livsstil

Thule är en av Sveriges mest välkända tillverkare av transportprodukter för sport- och friluftsintresserade världen över. Företaget grundades i Sverige 1942 och drivs sedan dess av en passion för att hjälpa aktiva familjer att med stil och på ett säkert sätt transportera allt viktigt i vardagen – och vad är väl viktigare för oss än våra barn? I en produkt från Thule kan du vara säker på att ditt barn är säkert, oavsett om det är i en cykelkärra, joggingvagn, cykelsits eller bärstol. Thules transportlösningar är designade för fart och rörelse och genomgår rigorösa tester i sitt eget Thule Test Center™, där alla produkter utsätts för de mest krävande påfrestningar för att garantera att slutprodukten verkligen klarar av allt!

Transport för alla!

Här på Jollyroom har vi ett stort sortiment av Thules transportprodukter för barn i alla åldrar – från de omåttligt populära cykelvagnarna och joggingvagnarna i olika utföranden för ett eller två barn, till cykelsitsar och bärstolar för alla tillfällen. Förutom renodlade jogging- och cykelvagnar finns dessutom smarta multifunktionsvagnar i Thule Chariot-serien som snabbt och enkelt förvandlas från joggingvagn till cykelvagn eller promenadvagn. Även cykelsitsarna från Thule bjuder på många valmöjligheter, med montering på pakethållaren eller ramen, eller framme vid styret för de minsta barnen. Men glöm inte cykelhjälmen!

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och ta del av de senaste nyheterna och rabatterna!

 

På Jollyroom.se hittar du Nordens största utbud av produkter för barnfamiljen. Hos oss handlar du snabbt, enkelt och alltid till de lägsta priserna. Med 365 dagars öppet köp och en mycket kompetent kundtjänst kan du känna dig trygg att handla hos oss. I vårt sortiment hittar du barnvagnar, bilstolar, kläder för barn och baby, produkter för mamman, massor av inspirerande inredning, leksaker, babyprodukter och mycket mer. Vi erbjuder produkter från välkända varumärken så som Britax, Maxi-Cosi, Baby Jogger, BabyBjörn, Didriksons, Sebra, KidKraft, Ergobaby, Philips Avent, Neonate, Cybex, LEGO och många fler. Välkommen in och kika runt i Nordens största barn- och babybutik på nätet!

Produkten har lagts i kundvagnen
Produkterna har lagts till i varukorgen