Cykelsitsar

Cykelsitsen är utan tvekan ett av de mer praktiska tillbehören till cykelturen. Med hjälp av en cykelsits så ser du till att ditt barn sitter säkert och bekvämt bak på cykeln när det är dags för familjen att ta sig ut på äventyr. Hos oss är barnens säkerhet alltid i främsta fokus, därför har vi samlat ett stort utbud av de populäraste och säkraste modellerna på marknaden så att du kan känna dig trygg i att ta med barnen på cykeln.

50 träffar

Säkra och bekväma cykelsitsar för aktiva småbarnsfamiljer

En barnsits till cykeln är en säker och superbra lösning för dig som mer än gärna tar cykeln överallt. Det finns många bra modeller på marknaden, så du kan med största sannolikhet hitta en cykelsits som passar just ditt barn perfekt. De flesta moderna cykelbarnstolar är väldigt användarvänliga och har ofta snabbkopplingsmekanismer som gör det enkelt att flytta dem från en cykel till en annan.

Massor av bra cykelsitsar här på Jollyroom

Här på Jollyroom är det bara att välja och vraka bland olika, bra cykelsäten för barn. Cykelsitsarna vi säljer är moderna, användarvänliga och lätta att flytta mellan olika cyklar. Självklart är de även mycket säkra och levereras av pålitliga varumärken, så som till exempel Hamax, Thule och OKBaby.

Behöver du fler tillbehör för cykelturen, kanske en cykelhjälm till ditt barn eller en ordentlig cykelvagn, ta gärna en titt på resten av vårt sortiment. Naturligtvis har vi också ett stort utbud av barncyklar!

Produkten har lagts i kundvagnen
Produkterna har lagts till i varukorgen
--%>