Hos Jollyroom finner du ett stort utbud av bÀrstolar och ryggbÀrare för babyn som Àr perfekta för promenaden eller utflykten. Med en bÀrstol bÀr du barnet pÄ ett sÀtt som Àr skonsamt för bÄde rygg och axlar samtidigt som barnet fÄr stödet dÀr det behövs som mest. HÀr kan du blÀddra bland hÀrliga ryggbÀrare och bÀrstolar frÄn kÀnda varumÀrken som Bergans, 2ME, Thule och Chicco!
19 träffar.

Låt barnen få hänga med ut på äventyren

Bär ditt barn ergonomiskt på ryggen med en praktisk bärstol. Ryggbäraren är speciellt bra att ha under långa utflykter eller promenader och sitter ordentligt på ryggen. Ditt barn sitter skönt och får det stödet hen behöver för att sitta bekvämt, samtidigt som hen får vara nära dig under hela färden. Många av våra ryggbärare har smidiga funktioner och rymliga fack för allt ni behöver ha med er. Vissa bärstolar kan även stå helt själva, så att ditt barn kan sitta kvar trots att ryggbäraren inte sitter på din rygg. Alla bärstolar har justerbara selar och axelremmar som enkelt kan justeras för att passa din längd.


Hitta bärstolar och ryggbärare hos oss

På Jollyroom hittar du flera bekväma bärstolar med en massa bra funktioner och en skön passform. Här finner du praktiska bärstolar som låter dig och ditt barn ha mysiga utflykter tillsammans på ett bekvämt och enkelt sätt. Hos oss hittar du bärstolar i många olika snygga färger och modeller. Du hittar ryggbärare från kända varumärken som Thule, Phil & Ted, Littlelife och Bergans.

När du köper en bärstol från oss har du alltid 14 dagar ångerrätt och öppet köp på ett helt år.