• Liewood-header-1920x700.jpg

LIEWOOD

LIEWOOD är ett danskt varumärke som skapar funktionella och hållbara produkter oavsett om du letar efter babynest, nattlampor, UV-dräkter , sandaler eller vad just ditt barn kan tänkas behöva. Varumärket har omfamnats över hela världen för sin funktionalitet och hållbarhet, samt innovativa och tidlösa design på barn- och babyprodukter. LIEWOODs produkter är tillverkade av återvunna och ekologiska material som är GOTS-certifierade samt fria från skadliga kemikalier. Hållbara produkter som passar både de små och planeten!

216 träffar.

Stilrena och hållbara barnprodukter från LIEWOOD

LIEWOOD har omfamnats över hela världen för sin funktionalitet och hållbarhet, de är din destination för innovativa och tidlösa barn- och babyprodukter. Upptäck en värld av ekologiska, estetiskt tilltalande och miljömedvetna produkter som passar både för de små och för planeten.

Allt till de minsta barnen

Att navigera i föräldraskap kan ibland vara en virvelvind, men LIEWOOD är här för att underlätta familjelivet för dig. Med ett vackert utbud av babyprodukter för de allra minsta, som enkelt kombinerar tidlös design med praktiska egenskaper, för LIEWOOD in lätthet och elegans i din familjs liv och ser till att du och din lilla får njuta av varje ögonblick tillsammans.

Förvandla måltiden till en barnlek

LIEWOOD erbjuder ett fantastiskt utbud av produkter som kombinerar innovation med funktionalitet och hållbarhet. Deras skandinaviska design smälter enkelt in i alla hem och lägger till en touch av elegans till din matplats. Utforska allt från haklappar, bordstabletter, matset och mycket mer. Produkterna är genomtänkt designade för att göra måltidsberedning, servering och städning enklare, vilket förvandlar varje måltid till en barnlek.

Hållbara kläder med stilren design

Hållbara kläder handlar om att göra medvetna val, inte bara för din garderob men också för planeten. LIEWOOD erbjuder allt från ytterkläder, byxor och västar till väskor, mössor och skor som är skapade för att hålla och tillverkade i miljövänligt material. Handla ansvarsfullt, klä dig i hållbara plagg och skapa en grönare framtid med kläder från LIEWOOD.

Bekymmersfritt föräldraskap

LIEWOODs produkter är tillverkade av återvunna och ekologiska material som är GOTS-certifierade samt fria från skadliga kemikalier, vilket säkerställer en hälsosammare och säkrare värld för ditt barn. Produkterna är skapade för att motstå det dagliga livets påfrestningar och säkerställer lång livslängd med allt från slitstarka vattenflaskor och matset i silikon till mysiga filtar och funktionella babynest i mjuk bomull. Deras höga engagemang för just hållbarhet innebär att du som förälder kan handla med gott samvete.

Mångsidigt sortiment

De har produkter som tillgodoser alla aspekter av ditt barns liv. Utforska deras sortiment av babynest, nattlampor, sandaler, vattenflaskor och mycket mer. LIEWOOD blandar modern estetik med tidlös nordisk minimalism. Oavsett om du är ute efter lekfulla tryck eller mer jordnära och neutrala toner har LIEWOOD något för alla smaker.
Handla för en hållbar framtid och upptäck mer från LIEWOOD idag.