Regnjackor

Med en bra regnjacka kan ditt barn leka i regnet i timmar. Hos Jollyroom finner du ett brett sortiment av både fodrade och ofodrade regnjackor i god kvalitet från flera populära varumärken. Välj mellan flera färger och modeller för barn i alla åldrar!
69 träffar.

Med en snygg och funktionell regnjacka behöver uteleken inte bero på vädret!

Är det något man som förälder upptäcker rätt fort är det att ens barns utelek, eller lek generellt, inte låter sig stoppas av någonting. För ditt barn är vädret ingen begränsning, ibland kan det snarare verka som att det är precis tvärtom! Barn älskar att leka i snö, slask och regn – och det ska de få göra! Men då blir det viktigt med bekväma och praktiska ytterkläder. En bra regnjacka är till exempel ett måste när det öser ner ute! Numera finns en uppsjö av olika barnjackor och regnkläder att välja mellan, och regnjackor kommer i många olika varianter: regnjackor tillverkade i olika material med olika funktioner, helt vattentäta jackor, vattenavvisande jackor med en andningsförmåga som hjälper till att reglera ditt barns temperatur, fodrade regnjackor och mycket mer. Det finns något för alla tillfällen och behov!

Vilken regnjacka passar ditt barn?

Här på Jollyroom har vi såklart ett brett och varierat utbud av regnjackor för att du ska kunna hitta just det ditt barn behöver. Vi säljer regnjackor från bra och pålitliga märken som Reima, Playshoes, Geggamoja, Didriksons och många fler, allt för att du ska kunna hitta det du söker här hos oss! Vill du ha en klassisk, gul regnjacka? Det har vi! En jacka i någon annan stark, härlig färg? Vi har det också! Vi har även regnjackor i flera olika mönster och med olika motiv – snygga barnjackor för alla smaker, helt enkelt! Gemensamt för alla dessa regnjackor är att de är tillverkade i funktionella material som det är lätt att röra sig i och som passar i flera olika väderförhållanden. Självklart har alla våra barnjackor också olika säkerhetsdetaljer, som till exempel reflexer för bästa möjliga synlighet och avtagbar huva som förhindrar att ditt barn fastnar i vilda lekar. Lycka till i regnrusket!