Petite Chérie

Petite Chérie Skötväska Double Limited Edition, Black

Limited Edition
Tillfälligt slut

Leveranstiden är normalt mellan arbetsdagar.

För mer information, läs här.

Tillfälligt slut
799 kr

Leveranstiden är normalt mellan arbetsdagar.

För mer information, läs här.

Bevaka produkt

Beskrivning

En snygg skötväska i begränsad utgåva från Petite Chérie. Skötväskan är försedd med flera olika fack och sorteringsmöjligheter, så att du enkelt kan hålla ordning i väskan och samtidigt få plats med allt ni behöver för utflykten eller promenaden.

Axelremmen är extra lång för att kunna bäras tvärs över bröstet. De medföljande barnvagnshängena är avsedda för syskonvagnar. Med skötväskan följer även en skötdyna.

Art:  10105703

Få mer inspiration här

Information

Material 100 % polyamid
Detaljer: Läderimitation (100 % PU)
Djup (cm) 15
Höjd (cm) 35
Bredd (cm) 55

Omdömen

Jollyroom säkerställer att recensioner som har lämnats av ”verifierade köpare” kommer från Club Jollyroom-medlemmar som har handlat produkten hos Jollyroom. Det säkerställer Jollyroom genom att matcha den recenserade produkten med medlemmens köphistorik på Jollyroom. Jollyroom säkerställer inte att övriga recensioner uteslutande skrivs av kunder som har köpt eller använt den aktuella produkten, men uppmanar endast Club Jollyroom-medlemmar som använt produkten att lämna recensioner. Även Jollyrooms personal kan recensera produkter, dock endast om de köpt produkten hos Jollyroom och då utan ersättning, de anges då som ”verifierade köpare".

Prishistorik

Saknar data