Skydda ditt barn mot solens strålar under barnvagnsfärden med smarta solskydd från Jollyroom. Här finner du solskydd och solskärmar till barnvagnen som ger ditt barn en behaglig och säker resa under promenaden. Kika rund bland vårt breda utbud av solskydd från populära varumärken som Outlook, Joolz och Doona och finn ett som passar er barnvagn!
26 träffar.

Skydda ditt barn från solen med ett solskydd till barnvagnen

Få saker är så mysiga som en barnvagnstur med de minsta, särskilt om sommaren. Men oavsett hur mysigt det är så är solens strålar skadliga i för stora doser, inte minst för barnen. Med ett solskydd till barnvagnen skyddar du ditt barn på ett kick! Det finns massor av olika sorters solskydd att få tag i, likaså extra suffletter och barnvagnsgardiner, och alla är perfekt utformade för att skydda din lilla skatt från solen och skapa en trygg och sval plats i barnvagnen.

Köp ditt solskydd hos oss

I Jollyrooms sortiment av solskydd och solskärmar till barnvagnar kan du se att valmöjligheten är minst sagt stor. Vi har massor av suffletter, solskydd och solgardiner till din barnvagn från en mängd olika varumärken, som till exempel Skip Hop, Dooky och Easy Walker, och i flera olika färger och utföranden.

Självklart har vi även regnskydd till alla typer av barnvagnar, likaså parasoller. Vi har också ett stort och fint utbud av snygga och bekväma sittdynor och lammskinn!