VARNING! Återkallelse av JLY Matstol

Vi har beslutat att återkalla produkten JLY Matstol, artikelnummer 418144, 418145 respektive 418146.

matstol.jpg

Vi har upptäckt en möjlig säkerhetsbrist i produkten, och arbetar därför aktivt med att via mail kontakta alla kunder som har köpt denna matstol. Vi uppmanar alla som äger den här stolen att omgående sluta använda den. Matstolen uppfyller inte säkerhetskraven i gällande standard:

* Fästena till stolens sits och fotstöd kan gå sönder och göra att barnet ramlar ur stolen och få olika typer av fallskador.

* Utrymmet mellan bygel och sitsen har en felaktig storlek och utformning, detta gör att barnet kan glida under bygeln med kroppen och bli hängande i huvudet och riskera att bli hängd/strypt.

Om ni äger produkten i fråga ber vi er därför att returnera den till oss mot en fullständig återbetalning. Vid andrahandsköp ger vi ett presentkort motsvarande 100% av produktens värde.

För hjälp med en gratis retursedel, vänligen kontakta vår kundservice och informera om ni önskar retursdelen via post eller mail så hjälper vi er snarast möjligt. Har ni inte blivit kontaktade via mail eller har några övriga frågor är ni självklart alltid välkomna att kontakta vår kundservice:

via vår kundserviceportal eller tel. 031-310 00 00.

Om ni har sålt eller gett bort stolen ber vi er vänligen att kontakta den nya ägaren och meddela om återkallelsen.

Vi tackar er för ert samarbete och ber om ursäkt för eventuella besvär det här kan ha medfört.

Oktober 2018