Kontakta oss

Har du frågor?

Vänd dig gärna till vår kundtjänst om du vill ha mer information om våra produkter, har frågor om våra allmänna villkor, ångerrätt, reklamation eller andra frågor som berör beställning eller köp av produkter. Vår personal har god kunskap inom området och hjälper dig gärna med dina funderingar kring barn- och babyprodukter.

Du når vår kundtjänst genom att skicka ett e-postmeddelande eller ringa oss. Om din fråga rör en befintlig beställning är vi tacksamma om du uppger ordernummer i ditt meddelande.

Vi har som mål att besvara samtliga ärenden inom 24 timmar (vardagar), vi gör alltid vårt bästa för att uppfylla målet även under dagar då vi inte är fullt bemannade. Tänk gärna på att vår kundtjänst inte har öppet under lördagar, söndagar eller allmänna helgdagar.

Vi uppskattar även att du kontaktar oss om du har synpunkter, klagomål eller tips.

Jollyroom AB, organisationsnummer: 556815-7159
Nätbutik: www.jollyroom.se

Post- och besöksadress:

Jollyroom AB

Tagenevägen 58

425 37 Hisings Kärra

Showroom:

Jollyroom AB

Tagenevägen 35

425 37 Hisings Kärra

Kundtjänst:

E-post: Klicka här för att komma till vårt kontaktformulär.

Telefon: 031-310 00 00 

Öppettider telefon:

Måndag till fredag kl. 10.00 - 17.00

Lördag, söndag och helgdag: Stängt

Öppettider för vårt Showroom i Hisings Kärra:

Måndag till fredag kl. 10.00 - 18.00

Lördag, söndag och helgdag: Stängt

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och ta del av de senaste nyheterna och rabatterna!

 

På Jollyroom.se hittar du Nordens största utbud av produkter för barnfamiljen. Hos oss handlar du snabbt, enkelt och alltid till de lägsta priserna. Med 365 dagars öppet köp och en mycket kompetent kundtjänst kan du känna dig trygg att handla hos oss. I vårt sortiment hittar du barnvagnar, bilstolar, kläder för barn och baby, produkter för mamman, massor av inspirerande inredning, leksaker, babyprodukter och mycket mer. Vi erbjuder produkter från välkända varumärken så som Britax, Maxi-Cosi, Baby Jogger, BabyBjörn, Didriksons, Sebra, KidKraft, Ergobaby, Philips Avent, Neonate, Cybex, LEGO och många fler. Välkommen in och kika runt i Nordens största barn- och babybutik på nätet!

Produkten har lagts i kundvagnen
Produkterna har lagts till i varukorgen