LEGO

| LEGO Disney

LEGO Disney Classic 43217 Huset från ”Upp”

7 KVAR

Leveranstiden är normalt mellan arbetsdagar.

För mer information, läs här.

7 KVAR
649 kr

Leveranstiden är normalt mellan arbetsdagar.

För mer information, läs här.

Lägg i varukorgen

Beskrivning

Äventyr väntar för Disneyfans från 9 år med LEGO | Disney and Pixar Huset från ”Upp” 43217. Setet som alla kommer att prata om innehåller en detaljerad sektion av det ikoniska huset med en skorsten och ballonger, 2 LEGO minifigurer, 1 LEGO hundfigur, en ryggsäck för upptäcktsfärder i vildmarken och en äventyrsbok. Barn kan dessutom njuta av ett enkelt och intuitivt byggäventyr med appen LEGO Builder, där de kan zooma in och rotera modeller i 3D, spara set och hålla reda på sina framsteg.

Byggbara minnen
Detta set, som är baserat på filmen Upp från Disney and Pixar, kommer att tilltala filmfans och äldre barn med sina många detaljer och det utmanande bygget. Det är utformat för lek och uppvisning, inspirerar till fantasifulla äventyr och blir en iögonfallande modell på en hylla när leken är över.

Ikoniska karaktärer
Setet innehåller 2 LEGO minifigurer, Carl Fredricksen och Oskar, plus en LEGO hundfigur av Dogge. Denna högkvalitativa byggleksak blir en rolig present till vuxna fans av Upp eller äldre barn som gillar att följa den senaste trenden.

– Oändlig inspiration – Ge filmfans eller barn som älskar högtflygande äventyr en gåva full av detaljer som inspirerar fantasin med setet LEGO ǀ Disney and Pixar Huset från ”Upp” 43217.
– Kreativitet i en låda – Detta set med 598 delar innehåller en husdel med ballonger, olika rum och funktioner, 2 minifigurer, en LEGO djurfigur och massor av tillbehör som sätter fart på leken.
– Omtyckta karaktärer – Det här setet är utformat för obegränsade äventyr på marken eller uppe bland molnen, med LEGO minifigurer av Disney and Pixars Carl Fredricksen och Oskar, plus en LEGO hundfigur av Dogge.
– Imponerande gåva till barn från 9 år – Disney and Pixar fans som älskar äventyr kommer att gilla detta set, som har massor av fantasifulla möjligheter med ett hus från en ikonisk film.
– Obegränsad lek – Huset är 27 cm högt, 15 cm brett och 11 cm djupt, och setet är utformat för oändliga lekstunder eller uppvisning i barns eller vuxnas rum.
– Ett nytt sätt att bygga – Appen LEGO Builder guidarbarn genom ett intuitivt byggäventyr. De kan spara set, hålla reda på sina framsteg och zooma in och rotera modeller i 3D medan de bygger.
– Viktiga färdigheter – Detta Disney and Pixar byggset, med detaljerade minifigurer och ett välbekant bygge, uppmuntrar till roliga fria, kreativa lekar som bygger viktiga färdigheter.
– Kvalitet utan kompromisser – Ända sedan 1958 uppfyller LEGO delar stränga branschstandarder för att säkerställa att de är lätta att sätta ihop varje gång.
– Säkerheten först – LEGO delar tappas, värms, krossas, vrids och analyseras för att säkerställa att de uppfyller strikta globala säkerhetsstandarder.
  • - Ej lämplig för barn under 3 år på grund av smådelar.

Art:  10229863

Få mer inspiration här

Information

Material Plast
Antal delar 598

Omdömen

Jollyroom säkerställer att recensioner som har lämnats av ”verifierade köpare” kommer från Club Jollyroom-medlemmar som har handlat produkten hos Jollyroom. Det säkerställer Jollyroom genom att matcha den recenserade produkten med medlemmens köphistorik på Jollyroom. Jollyroom säkerställer inte att övriga recensioner uteslutande skrivs av kunder som har köpt eller använt den aktuella produkten, men uppmanar endast Club Jollyroom-medlemmar som använt produkten att lämna recensioner. Även Jollyrooms personal kan recensera produkter, dock endast om de köpt produkten hos Jollyroom och då utan ersättning, de anges då som ”verifierade köpare".

Prishistorik

Saknar data