4 värdefulla tips för stans bästa barnkalas

Varje födelsedag är värd att fira. Men barnkalas kan vara både det enklaste och det svåraste att planera! Fördelen med att planera barnkalas är att ni har flera år av barnkalas ni kan dra lärdomar utav. Varje år bjuder på nya erfarenheter, men om du vill ha en hjälpande hand så har vi har satt ihop en lista med saker att tänka på när du ska planera ditt barns drömkalas!

1. Kom ihåg att kalaset börjar redan när du gör inbjudningarna. Sätt ett tema på kalaset redan dag 1 om ni vill ha en röd tråd. Har ni inget tema så är det enklast att välja ett färgtema för att få ett fint kalas.

2. Kalaset blir extra bra om det känns i hela rummet- från golvet till taket! Kalaset är inte endast paketen, tårtan eller ballongerna. Kalaset kan finnas i alla delar av rummet. Var inte rädd för att hänga upp färgglada pompoms och vimplar i taket och på väggarna. Hitta en matchande duk och sprid ut serpentiner! Hela rummet kommer fyllas med en lekfull känsla.

3. Vad äter barnen på kalaset? Serveras det tårta eller korv så behöver ni tallrikar och bestick. En tårta är alltid uppskattad eftersom de kan se så olika ut och verkligen passa kalasets tema. Försök också att hitta ett tema där du kan mixa och matcha dukningen. Om du väljer ett tema med specifika figurer kan det alltid kompletteras genom att matcha färgerna om någonting saknas.

Tips! Glöm inte sugrör till barnen, det blir lätt blött och kladdigt annars.

4. Låt barnen vara en del av temat. Ha en maskerad eller köp roliga hattar som fungerar bra med temat på barnkalaset. De flesta barn uppskattar om de får någonting på kalaset innan de ska gå hem. Lekar som skattjakt vid ett pirattema eller en fiskdamm har ofta godispåsar som pris, så varför inte fortsätta med temat även vid lekarna?

Lycka till med dina framtida barnkalas!

Talking_tables_blogg2.jpg