Så fixar du sommarens bästa barnkalas

Sommaren knackar på dörren och då är det äntligen dags för utomhuskalas. Vi på Jollyroom har samlat våra bästa tips på hur du får till den smarrigaste tårtan, vilka lekar som barnen älskar och presentförslag du inte får missa.

1. Sätt ett tema på ditt kalas

Ett kalas blir så mycket lättare och roligare att förbereda om du bestämt dig för ett tema. Gillar ditt barn dinosaurier, kaniner, blommor, superhjältar eller annat så är det bara att börja spinna vidare på det temat.

Isabella som är med i Jollypanelen har alltid massa bra tips på roliga knep för att göra det där lilla extra till kalaset. Här ser du Isabellas kalastips för superhjältetema!

Lyser solen är det mysigt att duka ut pickning på gräsmattan. Vill du däremot vara på den säkra sidan kan det vara kul att dekorera under parasollet för att få en ombonad känsla. Vimplar och pom poms är något som gör det extra fint. Här ser du Jollyrooms utbud på vimplar. Pom poms är enkelt att göra själv men vill du spara tid hittar du många olika pom poms här.

 

1.jpg

 

2. Inget kalas utan en smarrig tårta

Pannkakstårta är något som alltid går hem hos de små. Allt du behöver är mjöl, mjölk, ägg, smör, vaniljkvarg, grädde, sylt (kom ihåg att några är hallonälskare och andra jordgubbssmaskare) och hallon eller jordgubbar att dekorera med. Glöm inte att många idag är gluten- och/eller laktosintoleranta så se till att ta in allergier i god tid innan kalaset. Här ser du vårt favoritrecept!

2.jpg

3. Lekar som låter fantasin flöda

Barn har oftast mycket spring i benen och älskar att leka. Ibland kan det däremot vara svårt att komma på nya lekar. Lekmackapären hjälper dig med massor av tips på lekar, här ser du tips på kalaslekar! Hoppas du har barnasinnet kvar för du måste såklart peppa barnen till att låta sin fantasi flöda.

5.gif

 

4. Presenttips för utomhusaktiviteter

På sommaren ska man passa på att vara ute så mycket man bara kan. Här kommer tips på presenter som får barnen att vilja vara ute hela dagen lång.

Pippi utomhuspaket för lekfantasten

UV-kläder för den badsugna

Springcykel för nybörjaren

Minispeeders för bilälskaren

Gungor för de fartfyllda