Allt du behöver för din midsommarfest

Duka fint till midsommarfesten som skapar en härlig midsommarkänsla. Vi har valt ut ett gäng superfina produkter.

Om vädret tillåter är det underbart att fira midsommar utomhus i den svenska sommaren, då natthimlen är ljus och man får möjlighet att omge sig med fågelkvitter och gröna blad från träden samt blommor i omgivande trädgård eller park. Duka vackert till barnen med Rice Bricka/Tallrik Melamin, som är en fantastisk fin barnbricka som även funkar som en större tallrik eller serveringsfat. Brickan är tillverkad i melamin vilket är ett mycket slitstarkt och tåligt material som hjälper till att hålla den fri från repor och spillror om olyckan skulle vara framme. Ställ frukostskålen och muggen på brickan eller ät direkt från tallriken.

Baka underbart goda bärmuffins i dessa härliga somriga muffinsformarna. Rice Muffinsform Strawberry 12-p Gul är ett pack söta muffinsformar med jordgubbsprint. Formarma har en bra stabilitet och passar utmärkt till muffins, dekorerade cupcakes, kanelsnäckor och portionsbröd. Servera barnkalasets bakverk på ett fint och festligt vis. Tål värme och att gräddas i ugn.

Bild2.jpg

mat.se finns många härliga recept. Dessa supergoda kärleksmums passar perfekt till muffinsformarna och är enkla att göra. Här är receptet:

Kärleksmums

Ingredienser

2 tsk vaniljsocker
1 dl mjölk
2 tsk bakpulver
4,5 dl florsocker
Röd karamellfärg
2,5 dl socker
3,5 vetemjöl
1 tsk vatten

Tillagning   175 grader i 12 min

  • Vispa 3 ägg och socker poräst. Smält 100 g av smöret och tillsätt mjölken, blanda i äggsmeten.
  • Blanda mjöl, bakpulver, sakt och vänd ner i äggsmeten. Tillsätt lite pressad citron och lite skal från citronen. Formarna skall fyllas till 2/3 och gräddas i ugnen 175 grader i 12 min. Låt muffinsen sedan svalna.
  • Under tiden de svalnar så vispar man 125 g smör och florsocker fluffigt. Tillsätt lite kokande vatten om det behövs och droppa i lite hushållsfärg tills du blir nöjd med färgresultatet.
  • Skär av ett lock och tag ut lite av cupcaken och ge plats med frostingen. Stick ut små hjärtan i locket och lägg på.

 

Slipp disk och pryd bordet med Jabadabado Partypaket är ett härligt kalaspaket med allt du behöver till ditt barnkalas! Denna partybox är designad med läckra färger i lila, rosa och röda nyanser för ett riktigt festligt kalas! Blås upp ballonger, pynta med serpentiner och dekorera bordet med en rosaprickig duk. Duka med färgglada tallrikar samt matchande muggar och servetter! Skapa den perfekta partypåsen för just dina gäster - med godis, snacks eller ett nyttigare alternativ. Skicka inbjudan till alla dina vänner och invänta årets roligaste födelsedagskalas.

Häng dessa vackra vimplar i träden ovanför midsommarbordet.Talking Tables Vimpel Blomma Mix är en vacker vimpelslinga till hemmet i härliga färger.
Dessa underbara pappdekorationer kommer hängandes på en girlang och skapar en livfull och personlig inredning. Dekorera barnrummet, skötbordet, sovrummet eller vardagsrummet, enbart fantasin sätter gränser. Vimpelslingan skapar en festlig känsla och passar utmärkt att dekorera med till barnkalaset, festen, kräftskivan, dopet eller bröllopet.

Vi på Jollyroom önskar er en riktigt härligt midsommar!