JollyPanelen: Färgsprakande uteplats

JollyPanelen är Jollyrooms egen bloggpanel, där några av Sveriges mest omtyckta och lästa bloggare ingår. Isabella Sköldmark driver bloggen Rustaupp, där hon skriver om inredning, design och livet som mamma. Här får vi läsa om, och inspireras av, Isabellas härliga uteplats.

Vårt eget lilla sommarland står nu öppet och är redo för bus!! Häromdagen invigde barnen poolen och vi hade dukat upp för massor av härliga lekstunder. Altanen kläddes in med plädar i alla regnbågens färger och tipitältet monterades och fylldes upp med en massa mjuka kuddar. Martin tingade tältet direkt och kröp in där i redan efter frukosten.
 

Bild2_ute_lek_pool_tipi.jpg
 

Nytt här ute för i år är en ny plastmatta till altangolvet. Den är designad av samma underbara tjej som designat våra andra tre mattor till poolhörnan, myshörnan uppe på baksidan, samt in till Ellas rum. Lina Johansson är verkligen min stora idol när det kommer till grafiska mönster och lite längre fram i sommar har vi även planer på att åka förbi hennes studio då den ligger i närheten av där vi bor. Det mötet ser jag verkligen fram emot då bilderna som jag hunnit se inne på Insta från hennes studio ser helt magiska ut, precis som hennes design.
 

Bild3 översikt.jpg
 

Förra året införskaffade vi ju en grind till poolområdet och det är den bästa investeringen vi gjort!! Idag finns det en uppsjö av säkerhetsanordningar och pooltäcken att tillgå på marknaden men när man har byggt in en barnpool, så som vi har gjort, är det i stort sett omöjligt att hitta ett poolöverdrag med de rätta måtten. Så en grind var för oss sommarens viktigaste inköp och vi ångrar inte det köpet en sekund.
 

Bild4 staket.jpg
 

Grinden kommer från Jollyroom och är av märket Baby-Dan Flex. Vi valde denna grind då den inte har några skruvhål vilket är den optimala lösningen när man ska ha en grind ute på detta sätt för att undvika att den rostar sönder. Alla Baby-Dan Flex grindens delar är nämligen svetsade och sedan lackerade i en vit högblank färg. Vi har satt samman en grind med tre sektioner. Längd: 90-146 cm och Höjd: 71 cm med fem stycken förlängningsdelar av storlek medium på 33 cm för att få grinden måttanpassad för utrymmet. Flex är ett system av flexibla sektioner som kan användas på många olika sätt – bl.a mellan breda dörröppningar, valv, framför altandörren, framför grillen m.m. Så att ditt barn får en säker och trygg miljö. Flex-seriens breda grindöppningar kan öppnas med en hand vilket gör den enkel att använda för oss lite större!

jollypanelen_isabella_rustaupp.png /Isabella, rustaupp.blogg.se