Silver Cross – rulla kungligt i trendig barnvagn

Vad är väl en bal på slottet? En klassisk fråga som vi alla känner igen. En svårare fråga är vilken barnvagn som passar för tillställningar som dessa. Svaret hittar du nedan!

Bal eller ej, en klassiskt designad och stilren barnvagn är helt rätt i många andra sammanhang. Perfekt när det är dags för en runda på stan med vännerna eller varför inte anlända med stil till kalasen i sommar.

Surf 2 är en lyxig duovagn som förutom sin snygga design även är praktisk och lätt att använda. Perfekt för sensommarens alla aktiviteter. Luftfjädringen löser en bekväm tur för din lille oavsett underlag. Som att sväva på moln helt enkelt.  

vagn övre.jpg

korg liten.jpg

Vändbar och avtagbar sits, 5-punktsbälte, punkteringsfria hjul och luftfjädring. Endast några av fördelarna med denna barnvagn. 

 

Känner du för en mer klassisk barnvagn med stil som andas lyx? Här är svaret.

Barnvagnarnas motsvarighet till Mona Lisa, Silver Cross Balmoral är en traditionellt designad och anrik barnvagn som är tillverkad för hand i Yorkshire. Designen känner du säkert igen, detta är en klassisk vagn som har sett likadan ut i designen sedan 135 år tillbaka i tiden. 

sida balmoral.jpg

balmor nedre.jpg

Kromade detaljer, quiltat tyg och ekrade hjul. Bilden får tala för sig själv.
 

En annan pärla ifrån Silver Cross än barnvagnen Kensington. Denna lyxiga vagn har även den 135 års historia bakom sig vilket bäddar för en väldigt bekväm åktur för ditt barn. Med denna vagn kommer du glida in med stil på vilket evenemang som helst.

kensington dubbel.jpg

nedre kensing.jpg

Barnvagnen finns både i vitt och svart.