Sitt säkert med Diono - nya bilstolar för stora och små

Lagom tills bilsemestern släpper Diono två nya stabila bilstolar. Perfekt för sommarens resor med barnen. Oavsett om ni skall åka en mindre tur till stranden eller ta bilen ner mot sydligare breddgrader är bilstolen A och O för barnens säkerhet. 

Radian 5

Radian 5 är bilbarnstolarnas motsvarighet till Rolls-Royce. Med sin unika stålram ger denna kombi-bilstol optimal säkerhet för ditt barn. Bilstolen har en hög komfort som gör att ditt barn sitter som en kung eller drottning! 5 punktsbältet passar allt från nyfödda bebisar till barn som väger upp till 25 kilo.

radian dubbel 1.jpg

Radian 5 hittar du här.

Känner du igen dig i att bilen på något sätt alltid blir fullpackad? Även om ni bara ska vara borta en helg? Detta är inget att oroa sig för, Radian 5 har en smal design som gör att den tar upp lite plats i baksätet. De förstärkta kanterna är fyllda med EPP-skum vilket ger bra skydd vid sidokollision. 

Radian 2.jpeg

Enkel att bära med sig.

 

Snabbinfo:

- Passar från nyfödd upp till 25 kg.
- Bakåtvänt åkande med 5 punktsbälte.
- Vändbar till framåtvänt åkande med 5 punktsbälte.
- Förstärkta sidoväggar och huvudstöd för att stå emot krockkrafterna.
- Genomgående energiabsorberande EPP-skum.

Mer information om Radian 5 finns här.   

 

Monterey 2 

Om barn hade kört Formel 1 skulle detta vara sätet de använde. Bältesstolen är en flerfaldig prisvinnare för sin stålförstärkning och sina säkerhetsfunktioner. Ryggstycket är expanderbart och passar därmed era växande barn, upp till hela 160 cm och 36 kilo.

Vilket barn skulle vill inte vilja sitta i denna snygga bältesstol?

Bild 1 monterey.jpg

Monterey 2 hittar ni här.

Barn kan ju, som vi vet, växa så att det knakar. Som tur är kan även axelbredden anpassas upp till en bredd på hela 50 cm. Huvudstödet har 11 positioner vilket gör växande barn kommer sitta väldigt bekvämt i denna bältesstol.

Monterey miljö2.jpg

Snabbinfo:

- Passar barn mellan 15 kg till 36 kg, upp till 160 cm.
- Sidokollisionsskydd med aluminiumförstärkta sidoväggar och fyllning av energiabsorberande EPS skum.
- Enkel och säker ISOFAST-anslutning i bilen.
- Anpassningsbar höjd – huvudstödet har 11 positioner, kan förflyttas upp till 16,5 cm med ett enkelt enhandsgrepp.

Läs mer om Monterey 2 här.