Sov som Törn(rosa) med BabyBjörns nya resesäng

När barnen blir lika sömniga som Trötter i de sju dvärgarna så gäller det att agera snabbt för att göra det så bekvämt som möjligt!

Precis som kocken behöver sina kryddor för att kunna laga maten, behöver barnen sin sömn för att kunna leka och stoja. Då John Blund står och knackar på ögonlocken gäller det att vara beredd för att snabbt kunna erbjuda de bästa möjligheterna för en härlig nap eller en god natts sömn. BabyBjörns nya resesäng light i rosa är det färgglada alternativet som både är enkel att ha med sig och en trygg plats där barnet lugnt och bekvämt kan vila upp sina batterier för nya lekar.

463533.jpeg

Den mjuka och mysiga madrassen passar utmärkt till nyfödda och barn upp till cirka tre år, där sängen står stadigt på golvet medan den tar med en in i drömmarnas värld. Även om den benämns som resesäng, fungerar den också utmärkt att ha istället för spjälsängen och kan med ett enkelt drag fällas ihop och ställas åt sidan för att möjliggöra mer plats i hemmet. Och precis lika enkel som den är att fälla ihop, är den att bära med sig med den tillhörande transportväskan som enkelt och lätt förvarar sängen under resande fot.


463535.jpeg

Sängen som är inspirerad av den underbara färgen rosa och som ofta förknippas med kärlek och charm, gör så att man snart svävar på rosa moln och drömmer härliga drömmar. De inåtlutande väggarna skapar en trygg miljö för barnet som kan sova lugnt och stilla på sängens mjuka tyger för att sedan vakna upp utvilad för nästa äventyr.

463536.jpeg