5 heta tips på presenter till dem små

Kalas i sommar eller bara extra givmild? Vi har sommarens tips på presenter till barnen!

1. Precis som spänningen inför julafton och tomtens ankomst, hägrar nu sommarens kalas under den ljusblå skyn och alla de leksaker från önskelistan som förhoppningsvis kan bli användbara. Någonting som lockar barnen extra i sommar är Aquaplays Kanalsystem med Sluss, Slott och Bro. Här kan man låta fantasin styra skutan och bli kapten över kanalsystemet där sluss, bro samt sand- och vattenslottet behöver hålla kurs. En perfekt leksak med massor av tillgängliga tillbehör som kan få både kapten och matroser att glömma bort både tid och rum.

aquaplay.jpg

2. Vår allas vän Bamse är motivet på nästa rekommendation, där den populära springcykeln från Nordic Hoj är en het present för sommarens utomhuslekar. Den riktar sig till dem som vill balansera sig fram i livet och lära sig grunderna för att cykla. Utöver att man rullar fram med världens starkaste björn så gör han det också bekvämt. En både mjuk och justerbar sadel innebär också att man kan växa och bli större med drömhojen.  

cykel.jpg

3. NAPP var det här! För dem yngre som söker fiskelyckan är nu K's Kids Badleksak Fiskset ett bra alternativ, en perfekt leksak att leka med i en eventuell pool eller ett badkar. Det är känt att fiskarens bästa vän är tålamodet, här behövs det dock inget tålamod – barnen kommer bli den bäste fiskaren på de sju haven på nolltid.

fiska riktig.jpg

4. ”5 heta tips” heter inlägget - när tipsen snarare är av den svalkande sorten. Den hungriga pelikanen är precis lika svulten som det låter! Den tål att matas gång på gång med sina bollar och är alltid en rolig sysselsättning för barnen när det är baddags, och när badet är över fungerar den perfekt som förvaring så att det inte blir stökigt.

pelikan.jpg

5. WRAAOWR – för den allra minsta så finns det givetvis också leksaker att leka med. Manhattans färgglada bitleksak Winkel Lejon är anpassad från 0 månader och är en perfekt första leksak. Dem små händerna kan enkelt leka och greppa Winkel Lejon utan att den glider ur händerna. När tänderna sedan börjar ploppa upp så kan man också lägga Winkel Lejon i kylskåpet för att på så sätt kyla ner och lindra eventuell värk. 

lejon.jpg