Fixa gravidstilen – 3 olika sammanhang

Är du på jakt efter en härlig gravid-stil? Hitta just din look för fest, jobb och utflykten här!

Jobbet

På jobbet ska outfiten vara bekväm, samtidigt som man känner sig snygg, och den ska även kunna gå från day-to-night för att passa till AW:n. Satsa på en knälång klänning som bas – gör den mer casual med en jeansjacka eller en skjorta som du knyter över magen, eller varför inte snygga mamma-jeans och en stilren lössittande topp som kan matchas med sandaler på dagen och klackar på kvällen!

kollage jobb AW casuall.jpg

kollage jobb AW fint.jpg

Bildkälla: 1, 2, 3 och 4

En enkel och stilren kjol är ett annat perfekt alternativ, eftersom den kan kombineras med det mesta! Matcha Esther och Estelles gravidkjol med en bastopp i sommarens trendigaste färg ljusblå på dagen – och en mönstrad kavaj på kvällen. Snyggt och stilrent på samma gång! 

kollage gravidkjol.jpg

Hela kollektionen från Esther & Estelle hittar ni här

Utflykt

Vare sig det är en dag på ett nöjesfält eller mys på en picknik-filt, så är de här stilarna spot on för dagsutflykten! För en avslappnad look satsa på en härlig, böljande tunika i sommarens trendigaste färger, eller de supercoola hängselbyxorna som äntligen gjort comeback på modehimlen! För riktigt varma sommardagar kan singoalla-klänningen eller långkjolen vara ett svalkande alternativ. Starka färger eller häftiga mönster ger en extra kick till din outfit!

Kollage utflykt casuall.jpg

kollage Utflykt finare.jpg

Bildkälla: 1, 2, 3 och 4  

Sommarfesten

Sommaren bjuder på bröllop, födelsedagsfirande och andra härliga tillställningar där du vill klä upp dig lite extra. Passa på att framhäva din söta babykula lite extra med en åtsittande klänning i pastell eller med empire-skärning som gör att klänning putar ut på rätt ställe! För mer formella tillställningar är långklänningen helt rätt och vare sig det är i ett härligt blommönster, eller spets i puderrosa, så kommer du se ut och även känna dig som en prinsessa!

kollage sommarfest kort.jpg

Kollage sommarfest lång.jpg

Bildkälla 1, 2,  3 och 4