Gör succé från A till B med barnvagnen från Baby Jogger

Har du barn i snarlika åldrar? Vill du anta utmaningen att smidigt transportera alla från A till B? Då bör du titta in Baby Joggers dubbla sätesvagn! Ett enkelt hjälpmedel för att få med de tre yngsta på färden.

Med en första anblick så tänker säkert de flesta att Jollyrooms skribenter snarare har en utmaning med matematiken. Men med en närmre titt på City Mini Double vagnen och dess tillbehör, så finns det också en smidig ståbräda som man enkelt kan montera och vipps så finns det plats för en person till.

första bilden.jpg

Barnvagnen är också utrustad med Baby Joggers patenterade ”Quick Fold Technology” vilket innebär en oerhört enkel hopfällning som gör att man lätt och snabbt kan packa in den i bilen och ta sig vidare mot nästa äventyr. En lättviktsvagn med svängbara framhjul samt stöddämning fram, gör det både styrvänligt för dig och bekvämt barnen att ta sig runt.

trappa kvinna.jpg


För promenaderna så finns det också förvaringsfack, så att man kan packa med sig förnödenheter som man vill ha lättillgängliga under turen. Skulle man dessutom vilja göra det ännu mer bekvämt för sig så kan man köpa till Baby Joggers Organizer Black, som man enkelt fäster på vagnens styre. Här kan man ösa på med mugg, nödvändig proviant och kylvaror då det finns ett isolerat kylarfack. För att vara fullkittad kan man även förbereda sig för förändringar i vädret med både regn och solskydd och på så sätt göra det bästa av varje situation.

sista bilden mindre.jpg