Roligheter på Alfons Åbergs Kulturhus

Vi på Jollyroom samarbetar med inspirerande bloggare som skriver om lifestyle, inredning och föräldraskap, allt för att du ska få mer tips i vardagen.

I maj bjöd vi in ett femtontal bloggare med barn till Sommarfest på Alfons Åbergs Kulturhus i Göteborg. Här bjöds det på god somrig frukost tillsammans med mat.se. Se video från eventet här!

frukost-flickor.jpg

När man kommer innanför dörrarna till Alfons Åbergs kulturhus öppnas en helt ny värld. Här finns klätterställning, labyrint, korvkiosk och annat för att lätta på barnens leksinne. Det finns också möjlighet att varje dag delta på någon av deras fyra programpunkter, här får barnen se på teater och lyssna på sångstund eller högläsning. Huset är öppet mellan kl. 10 till 16 varje dag och på plats serveras fika och lunch så när ni väl kommit in i denna förtrollade värld ska ni verkligen passa på att stanna hela dagen. 

Är ni sugna på att besöka Alfons Åbergs Kulturhus? Uppge koden JOLLYROOM i kassan under juni månad, så får ett barn (upp till 16 år) gå in gratis i vuxens sällskap.

frukostbord-2.jpg

frukostmingel.jpg

”Att få vara på Alfons Åbergs Kulturhus är ren lyx för både mig och barnen. Mina barn satt inte still många minuter. Ena stunden var de i kiosken, andra i Alfons flygmaskin. Jag satt och kollade på bilderna i efterhand och fick syn på att jag knappt tog bilder på Wilhelm. Men han hade aldrig tid vilket känns hälsosamt när man är på ett sånt fint lekställe.” – säger Hanna Melldén Sanmark som driver bloggen Barnrumsinspo.

Hanna tipsar också om Kids Concepts höstnyheter som presenterades på plats, se Barnrumsinspos sneak peek här!

Kids_concept_tält_rum.jpg

mammut.jpg