Så fixar du en solsäker och cool strandlook

Under varma sommardagar är stranden den givna utflyktsplatsen. Så här fixar en solsäker outfit – som samtidigt är cool.

Klädseln – more is more

Uttrycket brukar vara ”less is more” men när det kommer till solskyddande badkläder så är det ”more is more” som gäller. Satsa på badkläder med UV-skydd 50+ som fungerar som extra solskydd på stranden eller för den badtokiga. Swimpy är märket att spana in om man vill hitta UV-kläder med sin favoritkaraktär eller i fina mönster i sprudlande färger som sticker ut lite extra. För den lille surfaren så är det Zunblock som gäller, med sina fräcka surfing-inspirerade dräkter som kommer i glada, starka färger och klassiskt marint. Swimpy och Zunblock har allt från badblöjor för de allra minsta till hela dräkter för de stora barnen!

Swimpy badkläder kollage.jpg

Sprudlande UV-kläder från Swimpy hittar du här

Zunblock ryggar barn UV.jpg

 

Accessorera mera – pimpa med rätt detaljer

Det sägs att detaljerna gör din outfit, och så är det även i det här fallet. Smiling Sharks solkeps är den perfekta accessoaren för att skydda ditt barns ansikte, öron och nacke från solens skadliga strålar. Det är en cool, stilren keps som har solskyddsfaktor 50+ och även kan användas i vatten, perfekt för vattendjuret. Matcha kepsen med Smiling Sharks badskor
så är looken komplett. Badskorna skyddar mot både sol och vassa föremål, för att ge en roligare badupplevelse.

kollage accessoarer .jpg

För att få en unik touch så är Smartsuns UV-armband accessoaren för dig. UV-armbandet skiftar färg när du behöver smörja in dig med mer solskyddsfaktor och när solen är som starkast, så du ska söka skugga. En häftig accessoar som även hjälper dig att hålla koll, när du hellre vill bygga sandslott.

UV armband.jpeg

Känn dig säker med rätt hjälpmedel

Säkerhet går alltid först i vattnet, men det stoppar inte från att piffa upp sina hjälpmedel genom att välja fina färger eller sin favoritfigur. Swimpys armringar är ett utmärkt simhjälpmedel för de små barnen som ska lära sig simma. De är gjorda av fem gånger starkare plast än liknande produkter och har flera luftfack och säkerhetsventiler. Motiven är Lille Skutt och allas vår Bamse, så barnet kan känna sig extra trygg som håller sig flytande med hjälp av världens starkaste björn!

Swimpy armpuff nära.jpg

För de allra minsta är en babypool ett bra och säkert alternativ om man inte vill bada i havet än. Bestways Babypool Groda är en supersöt pool med ett solskydd som är formad som en gullig groda. Härlig att plaska i under lata sommardagar på stranden!

babypool groda.jpeg