Årets badmånad - stranden väntar!

Sveriges näst bästa månad gällande sol och temperatur är här. Detta innebär fullt med möjligheter att njuta av solsken och bad, då badtempraturen är som härligast i augusti!

Förbered en god fika, packa badkläderna, solskydd, solstolar, filtar, leksaker – you name it! Njut av den blå himlen och solens strålar som når ansiktet, lite augusti-solstänk är alltid härligt. Och leksakerna, glöm för gudsskull inte leksakerna, vilka är favoriterna? Vilka är enkla att få med sig? Något som brukar vara populärt är sandleksaker, så man kan bygga häftiga sandslott. Bollar brukar också vara ett säkert kort, och kortlek för dem lite äldre.

första.jpg

Vill man vara lite mer ambitiös och bli strandens favorit så bör man titta in Aquaplays leksaker. De har olika vattenkanalsystem som är en favorit bland barnen och där flera kan leka samtidigt.

aqua första.jpg

Med exempelvis Aquaplay Amfie World 650 så kan man enkelt slå ihop det till en väska och ta med sig till stranden. Med sluss, bilar, broar och båtar kan man sedan låta fantasin flöda fritt och timmarna kommer att susa förbi. Vatten kan man enkelt fylla på från sjön/havet och sedan låta barnen göra det de gör bäst; Leka!

aqua tvåa.jpg

Låt barnen agera slussvakt och navigera båtarna genom slussen med hjälp av pumpen och slussportarna. En vattenleksak som kommer att vara sommarens höjdpunkt och som dessutom är snäll mot både natur och barn eftersom det är tillverkat av återvunnen plast som även är giftfri.

aqua tre.jpg

aquaplay sista.jpg