Den aktiva familjens val

Gillar du att kombinera aktiviteter med att umgås med barnen? Eller föredrar du bara att låta bilen stå och hellre cykla mot destinationen? De miljövänligare och aktiva alternativen hittar du här!

I sommartider som dessa så är det kanske extra lockande att plocka fram cykeln och ta sig ut på äventyr för att kunna njuta av vår fina natur. Eller bara ta sig ut och gå dit skorna tar er, oavsett anledning så finns det många fördelar med att cykla och gå. Det är miljövänligt, billigt och ger även en mångsidig samt effektiv motion. När man då ska transportera sig eller ut på äventyr är det fördelaktigt att ha rätt saker för att underlätta transporten och få med barnen på färden. Med Thules olika cykelkit så har man både möjligheten att gå ut och gå eller att ta med dem på cykeln.

kvinna cykel skog.jpg

familj cykel.jpg

Är man flera i familjen så är det inga problem, det finns även syskonvagnar så att man kan få med radarpartnern på äventyren.

kvinna barn cykel.jpg

Cykelvagnarna är också utrustade en med aerodynamisk design vilket innebär att de fungerar lika bra vid jogging och gång, som vid cykling. Oavsett väder så finns det givetvis skydd i form av sol- och regnskydd, och tillsammans med ventilation via fönsterna så blir det en behaglig tur för barnen. När mörkret sedan faller så är vagnarna också utrustade med reflexer så att motorfordon kan se en på avstånd. Motion, behagliga och trygga, klart detta är favoriterna bland aktiva familjer.

kille - cykel - skog.jpg