Höstpimpa din vagn – 3 enkla knep

Höst innebär fallande löv, mysiga skogspromenader och värmande kaffe i massor. Men också att det äntligen är dags att höstpimpa din vagn!

Här kommer tre enkla knep på hur du kan pimpa din vagn inför hösten:

1. Hotta upp höstmörkret med coola mönster

Ett enkelt och snyggt sätt att pimpa barnvagnen är genom att täcka handtagen med ett överdrag. Choopie har massa coola mönster och färger, välj den som passar just din vagn eller våga stick ut i mängden med ett galet mönster som kräver uppmärksamhet.

Kollage överdrag 1.jpg

kollage överdrag 2.jpg

2. Rätt kläder efter väder

Höst innebär allt från soliga sensommardagar till hagelskurar och det gäller därför att vara redo för alla väder. Regnskyddet är den rutinerade förarens bästa vän, och håller både vagnen och din knatte torr i regn- och hagelskurar.

petitet regnskydd.jpeg

Kollage regnskydd.jpg

 

Solparasollet fäster du enkelt på din barnvagn och är perfekt för att hålla solen borta från din lille.

 

parasoll rosa vagn.jpeg

kollage solparasoll.jpg

3. Accessorera mera

Detaljerna gör helheten och reflexer lyser upp din vagn i två bemärkelser: jätteviktiga för att synas i trafiken under höstmörkret och en extra accessoar på dagen. Mugghållaren till kaffet, den varma chokladen eller teet – no more words needed!

reflexer.jpeg

mugghållare.jpg