Preppa för höstens skolstart

Äntligen närmar sig skolstarten och som extra pepp kommer här några snygga och praktiska must haves för stjärneleven!

En cool ryggsäck

Ryggsäcken är a och o för att kunna bära hem läxan och alla fina saker du gjort i skolan. Då vill man självklart ha en snygg rygga att bära runt på, som till exempel dessa från Micki med motiv på allas våra busfrön Pippi Långstrump och Emil i Lönnerberga. Praktiska och coola på samma gång!

ryggsäckar kollage.jpg

Vill du sticka ut lite extra i mängden så är det Roxy och Quicksilver som du ska spana in! Snygga, coola mönster – dessa ryggsäckar får högsta betyg av oss!

ryggsäckar kollage multi.jpg

De rätta tillbehören

För att få till de kluriga g:na eller snirkliga s:en, så gäller det att ha bra tillbehör. Satsa på pennor och suddisar med din favoritfigur eller i någon häftig färg, som de här med härliga Minions, så ska du se att det blir roligare att göra hemläxan! Som extra kostym finns det flera olika coola pennfodral med häftiga superskurkar och roliga minioner!

minions kollage.jpg

pennfodral kollage.jpg

Fler häftiga pennfodral finns här

Djuriska paraply för regniga dagar

Regnet hör tyvärr till skolterminen men för att liva upp en gråmulen dag så kan du ha ett färgglatt paraply. Hur häftiga är inte de här från Skip Hop? Se ut som ditt favoritdjur, samtidigt som du håller dig torr! Purrrrrrfekt!

278505.jpeg

skip hop paraply kollage.jpg

Pyssel och knåp

Får du inte nog av att räkna, skriva och klippa så är det perfekt att ha med sig en pysselbok i ryggsäcken. Lätt att ta fram när du sitter på bussen, under en regnig dag på fritids eller som kvällsaktivitet där hemma. Hämta sax och klister och pyssla på!

pysselböcker kollage.jpg

Pyssliga pysselböcker finns det massor av här