Så ordnar du ut oredan med Jollyrooms förvaringsguide

”Att städa medans barnen är små är som att skotta snö, när det fortfarande snöar.”

Vi vet, ibland kanske det känns just såhär! Men alla har vi någon gång varit barn och säkerligen varit precis likadana. Därför har varumärken såsom Alice & Fox, Lego Förvaring, Bloomingville och Tellkiddos försökt göra det hela lite roligare genom både snygga och praktiska förvaringsalternativ. För att nyttja dessa snygga boxar på bästa sätt så kan man med jämna mellanrum rensa det som inte längre används. För precis lika säkert som att vi har 24 timmar på ett dygn är det att barnen växer och skaffar nya favoritleksaker. Då kan man ta tillfället i akt för att minimera stöket och få ordning på böket.

A&F förvaring 1.jpg

A&F förvaring 2.jpg

Hitta mer av Alice & Foxs förvaringslådor här!  

bloomingville 1.jpeg

Se mer av Bloomingvilles förvaringsalternativ här!

Denna växande trend har också funnit sig en plats i den inredningsmedvetna förälderns hem, där man genom både Instagram och Pinterest kan få magnifika idéer på hur dessa kan komma att användas.

lego.jpg

Legos härliga förvarings boxar hittar du enklast här!

telkiddo.jpg

Källa: Tellkiddo

tellkiddos 1.jpg

Snygga påsar från Tellkiddos hittas enklast här!

Genom att både ha snygga och bestämda förvaringsställen så gör vi det också enklare för barnen att sortera vart varje leksak finns och på så sätt öka möjligheten för att leksaken infinner sig där när det är färdiglekt.