Inredningsinspo: Sätt personlig touch på barnrummet

Tid att inreda barnrummet? Inspireras av Jollyrooms 3 inredningsidéer med personlig touch.

Lek med väggmålning

Precis som mjukglassen behöver sitt strössel, så behöver barnrummet sin färgklick. Gör det personligt genom att måla en fondvägg själv i ett coolt mönster eller varför inte en stad som aldrig sover, som Jollypanelens Isabella har gjort?

rusta upp väggmålning blåa hus närbild.jpg

rusta upp väggmålning stad.jpg

Vill du inte fylla en hel vägg så måla någon enstaka figur på väggen, eller liva upp en trist dörr med ett häftigt motiv. Låt barnet i dig leva ut och fantasin och målarfärgen flöda!

elefant.jpg

Bildkälla: Pinterest

rusta upp dörrmålning.jpg

Pimpa möblerna med coola mönster

Det är lekande lätt att göra barnrummet personligt genom detaljerna. Med platsfilm som du hittar i de flesta hobbyaffär kan du pimpa hyllor, förvaringslådor eller möbler i dina barns favoritfärger och mönster. Då sätter man enkelt sin egen prägel och när barnen tröttnat, som vi vet att de snabbt gör, så är det lätt att bara byta.

bord plastfilm.jpg

Inred med favoritmotivet

Barn snöar ofta in sig på en viss karaktär i böcker och film och då vill de ha precis allt som finns att få med det motivet. Få in det i inredningen, så strålar barnet som en sol samtidigt som inredningen får en personlig touch. Låt Lego-klossarna bli en cool inredningsdetalj, stjärnorna synas på lampskärmar och mattor och Musse dyka upp på sänggaveln eller i lekhörnan. 

lego rum.jpg

disney_mickey_collection.jpg

Attiraljer är lättutbytbara och därför ett enkelt knep för att piffa upp barnrummet.

Mästa i rosa Starmiljö.jpg

rusta upp barnrum 2.jpg

Vill du ha mer? Gå in på Jollyrooms Pinterest, där du hittar massor av inredningsinspiration.