Inspiration för barnrummet – inred med djurtema

Är djur det bästa som finns i dina barns ögon? Låt dig inspireras av stilren inredning från djurens rike. Vackra detaljer att utsmycka ditt hem med.  

Inte sällan är barn väldigt förtjusta i allt som har med djur att göra. Och lika ofta är det svårt att hitta inredning med djurmotiv som man faktiskt vill ha framme. Vi hjälper dig att ta med dig djurriket in i barnrummet utan att tumma en millimeter på stilen.

 

Lampa Nanuk

nanuk33.JPG

En helt ofarlig och mysig isbjörn vid namn Nanuk. Trots att det är en isbjörn som är van vid snö och is i mängder, utstrålar just denna lilla björn inget annat än värme. Ljuset i lampan går att dimmra vilket är perfekt när din lille ska sova!
 

Sittmöbel Snuffy

04-Snuffy_MrMaria.jpg

En stadig vän att lita på är den snälla hunden Snuffy från Mr Maria. Snuffy säger aldrig emot när barnen klättrar och leker på ryggen. En stilrent designad lekmöbel som både kan användas som inredningsdetalj eller varför inte som sittmöbel framför tvn? Passar lika bra i barnens rum som i vardagsrummet.
 

Lampa Anana

anana2.jpg

Anana är en pålitlig vän till alla barn. Elefanter är kloka djur som aldrig glömmer och med sitt härliga ljus som Anana utstrålar kommer denna lille elefant vara en kär vän till dina barn. Lampan är lika fin släkt som tänd och går att dimmra. Perfekt för att skapa en mysig känsla i barnrummet. 
 

Poster Mrs Cat

tavla frank and poppy.jpg

En sömnig liten katt som inger lugn passar perfekt i dina barns rum. Postern passar många olika stilar på rum då färgerna går i dova rosa toner. Kan inte bli fel helt enkelt! Postern är tryckt på miljövänligt papper med vegetabiliska färger vilket gör den till både ett snyggt och miljövänligt val.