Ta ut svängarna när du inreder barnrummet

Likt en tornado svepte inredningen in i allas medvetande, men istället för att sakta blåsa över är den garanterat här för att stanna. 


En av de kanske hetare trenderna på senare dagar har blivit barnrumsinredning, där flera varumärken satsat mycket resurser på att ta fram både praktiska och snygga möbler. Detta har givit oss fler valmöjligheter och ökat chanserna för att få till ett barnrum som både vi och barnen är nöjda med!

Detta inlägg kommer att fokusera på detaljer som gör rummet mer levande och även leksaker som både är superroliga att leka med, samt som fungerar väldigt bra som inredning. Och precis som jorden behöver solen för att få ljus, behöver också ett rum sina ljuspunkter för att lysa upp dygnets lite mörkare timmar. För att göra detta kan man ta hjälp av barnens vän Barbapapa som med ett behagligt sken lyser upp rummet och är medtagbar till sängen då den under dagen står på sin laddningsstation.

lampor.jpg

När man väl lyst upp rummet, så passar det fint med att kanske läsa en godnattsaga eller liknande. Och precis som att bilar behöver parkering så behöver böcker boklådor att förvaras i, ett enkelt sätt att hålla lite ordning i rummet.

hyllor amvina.jpg

För att ge än mer liv i rummet så kan även en inspirerande och rolig fondvägg vara på sin plats. Med härliga motiv från Walltastic så ger det rummet ett helt nytt lyft. 

wallpaper 1.jpg

wallpaper 2.jpg

Det finns givetvis hur många tips som helst på olika inredningsdetaljer och möbler (sök på Google), i den sista rekommendation så väljer vi att lyfta dem så populära gåbilarna. En oerhört omtyckt leksak men också ett hett inredningstips när det är färdiglekt för dagen. För att se inspirerande bilder på hur dessa kan användas kan man gå in och titta på Jollyrooms Pinterest kanal. Här finns det gott om inspiration på hur de kan tänkas användas.

minispeeders.jpg