Gör nattningen mysig med babynest!

Vi tror att många föräldrar är rörande överens om att bebisar och deras sömn innefattar både lite oro och svårigheter. Ett vanligt orosmoment tillhör antagligen att bebisen ska trilla ur sängen när de sover vilket gör att man helst vill vaka över dem som en hök tills de vaknar. Eller att man vaknar flera gånger under natten i rädslan av att man har rullat över sin bebis i sömnen. Och finns det inget annat sätt att natta sin bebis än att gå runt med dem i famnen tills armarna värker av mjöksyra? Här vill vi lyfta babynestet som både kan minska oron och underlätta nattningen.

Vi kan lugna er med att det inte hör till vanligheten att man rullar över sitt barn i sömnen. Däremot rekommenderas det att plocka bort onödiga kuddar och täcken i sängen om ni väljer att låta er bebis sova tillsammans med er. Vill man skapa en trygg sovplats kan man istället använda ett babynest som utgör en bättre sovplats för bebisen än att bolla upp med kuddar eftersom dessa tenderar att lättare flytta på sig under natten.

sleepyhead3.png

Att få sin bebis att somna i sängen för egen mackapär är inget som hör till vanligheterna. I grund och botten handlar det om bebisen vill känna sig omsluten eftersom det skapar en trygghet och gör det lättare för ens bebis att somna. Där brukar barnvagnen vara en bra sömnmetod. Testa att lägg er bebis i babynestet istället som ni placerar i vagnen. Det skapar en trygg och tät miljö som bebisen är van vid efter att ha legat nio månader i mammas mage. Vidare dämpar babynestet rörelserna vid förflyttning från vagnen till sängen när bebisen väl har somnat.

sleepyhead_olikamodeller.png

Vi vill gärna rekommendera märket Sleepyhead som vi tycker väldigt mycket om av flera anledningar. Sleepyhead har använt ett genomtänkt material som passar väl för ändamålet och tillverkas i textilier som andas och har anti-bakteriella egenskaper. Sleepyheads babynest finns i unika mönster som de även fått patent på. Deras design har gett dem en tydlig identitet vilket gör att man känner igen dem när man ser dem!

sleepyhead4.png

Babynest är en multifunktionell plats som givetvis går att använda vid fler tillfällen utöver nattningen. Det primära ligger i att det skapar en trygg omgivning för ditt barn, oberoende av vad det används till!