Övning ger färdighet!

Lek har en primär påverkan på barnens utveckling och lär dem att hitta samband, använda sin kropp och att interagera med människor. I samband med ämnet rekommenderar vi Mickis schysta pastellserie som kommer väcka stor fascination hos de små!

gåvagn.png
 

MICKIS gå-vagn lär de små att ta sig fram för egen maskin. När barnet befinner sig på gränsen till att börja gå är en lära-gå-vagn en ypperligt bra leksak som de små kommer älska! Till en början är det ett bra stöd vid de första ostadiga stegen, och när stegen blir stadigare kan vagnen användas som leksakstransport och annat kul.
 

plocklåda.png
 

Låt kunskapsinlärningen vara rolig med MICKIS plocklåda. Lärdom och glädje behöver inte utesluta varandra, snarare är det så att det är två begrepp som utgör en väldigt bra ekvation tillsammans. Plocklådan är en leksak som garanterat inte kommer bli tråkig förrän barnet har klurat ut vilken kloss som fungerar till vilket hål. Det tränar upp både motorik och tänkande!
 

bulltbräda.png
 

Insikten i att man kan påverka sin omvärld. – När jag slår kommer ett ljud! En sådan upptäckt kan vara väldigt exalterande för ett barn. Vi kan lova att MICKIS bultbräda kommer att sätta igång tankarna hos de små - from the very first hit! Det lär dem att hitta samband mellan olika saker och att det är något som de själva skapar genom sina handlingar.

Vill ni kika mer på produkterna ur Mickis pastellserie kan ni göra det här.