Se och lär med Skip Hops babygym ABC!

Rätt babygym hjälper din bebis att utveckla sina visuella-, kognitiva- och motoriska förmågor och vi vill tipsa om den perfekta kandidaten för jobbet. Skip Hops babygym ABC uppfyller samtliga av de punkter som vi listar nedanför och som är bra att ha i åtanke när man ger sig ut i babygymsdjungeln!

skiphop2.png

Välj en färgglad paljett på babygymmet. Skip Hop har valt flera olika färger till sitt ABC babygym. Det har härliga nyanser vilket kommer gynna de allra minsta eftersom de inte har en fullt utvecklad syn och därmed ser starka färger bättre. Det kommer uppmuntra utvecklingen av visuella färdigheter och bebisen kommer lättare kunna fästa blicken på babygymmets detaljer.

 

skiphop.png

 

Ett mjukt underlag på lekmattan. Finns det ingen komfort i mattan kommer bebisen antagligen inte vilja vistas i babygymmet utan istället bli ledsen och vilja bli upplyft. Ligger bebisen bekvämt blir det en trevligare stund att utforska både de färger och figurer som ett babygym erbjuder. När bebisen spenderar tid i babygymmet och rör sina ben, armar och huvud utvecklas de större musklerna i kroppen och gynnar motorikens utveckling.

 

skiphop3.png

 

Ett babygym ska ha massa roliga figurer att titta på. Det blir mycket roligare för bebisen i babygymmet om det finns något roligt att fästa blicken på. Skip Hops babygym ABC har flera härliga figurer som är spännande att titta på vilket kommer uppmuntra barnet att röra på sig. Varje gång de försöker nå figurerna och lyckas blir kommer det uppmuntra dem till att vilja testa det om igen. Därigenom gynnas deras kognitiva utveckling och därför är det också viktigt att figurerna hänger så pass nära att bebisen kan nå dem. 

Vill du närmare på Skip Hops babygym ABC kan du klicka här.