Vagnen som inte tar större plats än ett handbagage!

Storyn bakom barnvagnen YOYO+ från Babyzen startade med en grupp franska individualister från olika bakgrunder, men med ett gemensamt mål: Att förbättra mobiliteten för småbarnsfamiljen. Resultatet blev en vagn som inte behöver ta större plats än ett handbagage vilket vi tycket är ett väldigt gott betyg!

Vagnen YOYO+ har blivit världsberömd för sin smidighet och har antagligen räddat många föräldrars kalufser från att slitas itu under de sammanbrott som kan uppstå i otaliga, icke barnvagnsvänliga situationer. Dock tycker vi helt klart att det är roligare att nämna alla fördelar man kan hitta med en barnvagn, och med YOYO+ är det en lätt match.

Vad som tåls att nämnas flera gånger är dess smidighet. Väl ihopfälld mäter vagnen endast 52 x 44 x 18 cm vilket uppfyller det krav som vissa flygbolag har för handbagage.

För familjen som bor trångt, reser mycket eller helt enkelt värdesätter en enkel vardag borde slänga ett öga på den här ligg-, city-, bil och resevagnen! Och precis som det framgår av texten snackar vi inte plural utan denna vagn erbjuder fyra olika typer av vagn i en.

Babyzen har skapat en fristående klädsel i sex härliga färger till sin barnvagn YOYO+ vilket är ett otroligt roligt initiativ! Den dagen man tröttnar på sin gamla klädsel kan man enkelt förnya sig utan att behöva byta ut hela barnvagnen.

Vill du kika närmare på den här grymma vagnen och läsa mer om dess funktion så kan du gör det här.

 

@@.png