Voksi active – Åkpåsar med unika stories!

Kyla, vind, mörker och snö blir konstnärliga redskap som kastar glans över Norden och förvandlar det till ett magiskt vinterlandskap under vinterhalvåret. Det skapas vackra element i naturen och det är därifrån Voksi har inhämtat inspiration till sin kollektion Active där varje åkpåse berättar sin egen unika story.

SKY BLUE uppkom ur färger som träder fram ur is, frost, snö och glaciärer som man hittar i kyliga Skandinavien.

skyblue-voksi.jpg

LIGHT GREY vill påminna oss om det som det gråa och ståtliga som finns i naturen som uråldriga granar, sten och klippiga berg. De ger vackra former till naturen och dess färg blir framträdande i ett annars täckt snölandskap.

light-grey-voksi.jpg

TRUE BLUE speglar vackra solnedgångar och norrsken som under riktigt kalla dagar färgar himmel och hav i vackra färger.

true-blue-voksi.jpg

 

BLACK representerar det mörker som  lägger sig som ett svart täcke över norden och gör dagarna kortare, men även mörkret har sina ljusa sidor och kastar glimmer över jorden i form av stjärnor. Ta tillfället i akt i vinter och ge er ut på en spännande tur ut i mörket och leta stjärntecken och stjärnfall.

black-voksi.jpg

Voksis kollektion Active erbjuder den perfekta åkpåsen för utomhusaktiviteter och tillåter ett aktivt liv i ur och skur! Materialen är noga utvalda för att hålla värmen och tål alla typer av väder. Ni kan läsa mer om åkpåsarna och dess användbarhet här