Åk säkert med Besafe iZi go!

Babyskyddet Besafe iZi go modular är babyskyddet som går att montera med både trepunktsbälte och Iso-fix bas, och det är delvis den innovativa ISO-fix basen som särskiljer det ifrån andra babyskydd på marknaden. I följande text berättar vi om de andra unika funktionerna som har lett till att babyskyddet har vunnit både priser och nomineringar!

Enligt NTF (Nationalföreningen för trafiksäkerhetens främjande) är den största faran vid bilolycka felmonterade bilbarnstolar och siffrorna är skrämmande höga för användandet av bilbarnstolar som inte installerats rätt. Med anledning av det tycker vi att det är särskilt viktigt att lyfta Besafes ISO-fix bas som är utvecklat för att göra monteringsmomentet enkelt och smidigt vilket är en otroligt viktig aspekt ur en säkerhetssynpunkt. Vidare är den konstruerad med tydliga indikatorer som visar när kombinationen är rätt monterad, allt för att öka säkerheten och minska risken för felmontering.

Besafes nyutvecklade ISO-bas är en innovativ helhetslösning går att använda till babyskyddet, men även till bilbarnstolen när det är dags att byta. Eftersom basen är lätt att bära och enkel att montera betyder det även att man inte behöver dra sig för att förflytta det mellan olika bilar eller montera ur babyskyddet om det skulle behövas. Vidare är det även enkelt att ta loss ur basen vilket görs genom ett enkelt knapptryck och lösningen är förmodligen den bästa på marknaden just nu enligt Bäst-i-test.se. Babyskyddet är även utrustad med något som kallas SIP+ som absorberar belastningen vid en krock och ökar skyddet och minskar belastningen med hela 20 % vid en eventuell sidokollision! Besafe iZi Go Modular kommer garanterat skydda ditt barn på bästa sätt.

Vi vill även framhålla designen av babyskyddet. Det är utformat på ett smidigt sätt och trots den snäva passformen upplevs det inte alls som litet, snarare tvärtom! Även äldre bebisar i 7-9 månaders ålder kan utan problem utnyttja babyskyddet utan att det tummas på komforten.

Babyskyddet Besafe iZi go modular upplevs som ett påkostat babyskydd ur många aspekter och vi kan varmt rekommendera det som ett tryggt och säkert babyskydd för små bebisar att färdas i under bilturen.

Ni kan läsa mer om Besafe iZi go modular genom att klicka här!

besafe.jpeg