Be a rockstar med ABC!

Redan som väldigt små börjar barnen att träna upp sin motorik och leksaker som gynnar den utvecklingen brukar vara de som är mest uppskattade. ABC har skapat flera leksaker med massa roliga finesser och knappar att leka och träna upp sin motorik på, och vi tycker de här rockiga instrumenten är särskilt roliga!  

Det första instrumentet som är värd en stund i rampljuset är ABCs roliga leksakstrumma som är lagom att börja med för de allra yngsta bandmedlemmarna. Ena sidan är trumvänlig precis som på en vanlig trumma där din bebis kan använda den medföljande trumpinnen att slå på trumman med. På den andra sidan finner din bebis en massa roliga knappar att utforska och bakom var och en av dem döljer sig en färdig melodi.

 

trumma.png

 

Ytterligare en variant som passar små rockstjärnor är den roliga gitarr som avger både ljud och ljus. Likt trumman hittar man även en del roliga knappar, men även strängar, att leka med och det finns sju färdiga melodier att spela upp på gitarren!

 

gitarr.png

 

Dessa aktivitetsleksaker kommer väcka både nyfikenhet och kreativitet hos ditt barn samtidigt som dem kommer gynna barnets utveckling!  Vill du titta närmre på ABC roliga leksaker kan du göra det här.