NYHET: Minitude – personlig och lekfull barnrumsinredning!

Idag har klassiska inredningstrender även börjat smyga sig in i barnrummen och många vill att det är förenligt med övrig inredning i hemmet. Minitude’s inredningsdetaljer ger dig möjligheten att skapa ett unikt, personligt och lekfullt barnrum utan att kompromissa med de estetiska och stilrena! Nedan följer 3 av våra favoriter från Minitude.


Minitude väggdekorationer i metall

Med dessa fina inredningsaccessoarer kan du pryda väggarna och låta kreativiteten flöda. Låt väggdekorationen tala för sig själv eller använd som en anslagstavla som du kan pryda med fina teckningar eller bilder. Väggdekoren finns i 3 söta motiv- kanin, björn och räv.

trends_mall_andrabilder.png

 

Minitude Ljusboxar

Ljusboxarna från Minitude går att designa efter tycke och humör.
Med deras behagliga ljus lyser det valda budskapet fram – kanske ett fint citat eller en varm kärlekshälsning.
Boxarna är utrustade med elkontakt men går även att driva med batteri vilket gör inredningsmöjligheterna oändliga då den inte är beroende av ett eluttag. Detta stilrena element blir en perfekt detalj i skapandet av ett varmt och personligt barnrum.

box.png

Minitude Mattor
Minitudes mattor är en lekfull detalj i barnrummet som bjuder in till lek och skoj. Förvandla golvet i rummet till en upptäcksfärd på slingriga vägar bland berg och träd eller varför inte skapa en hopp-hage? 
Mattorna är gjorda av 100 % bomull vilket gör det till en mjuk och härlig kompis med en kvalité som håller för många lekar och år!matta.png