testinlägg

Under det första halvåret kan en bebis inte koncentrera sig på en och samma sak i mer än cirka 10 sekunder och därför är det bra om man införskaffar leksaker med mycket färg, som är i ständig rörelse och gärna skapar ljud.  Playgro har ett brett urval av aktivitetsleksaker i härliga färger som både skapar rörelse och ljud som passar otroligt bra för denna fas.

Skallror, bitleksaker och playmobils är leksaker som passar perfekt för bebisens leksaksdebut som garanterat kommer bidra med mycket glädje!  Vem vet, kanske kan en av dessa leksaker hjälpa till att locka fram det allra första leendet?

Under det första halvåret kan en bebis inte koncentrera sig på en och samma sak i mer än cirka 10 sekunder och därför är det bra om man införskaffar leksaker med mycket färg, som är i ständig rörelse och gärna skapar ljud.  Playgro har ett brett urval av aktivitetsleksaker i härliga färger som både skapar rörelse och ljud som passar otroligt bra för denna fas. Skallror, bitleksaker och playmobils är leksaker som passar perfekt för bebisens leksaksdebut som garanterat kommer bidra med mycket glädje!  Vem vet, kanske kan en av dessa leksaker hjälpa till att locka fram det allra första leendet?